Bachelor Student Workshop

Bedrijf
Datum
06 juni 2013
Inschrijven voor
05 juni 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Booz & Company

Booz & Company is een toonaangevende management consultancy firma die samenwerkt met bestuurders van 's werelds toonaangevende bedrijven, overheden en non-profit organisaties aan de gecompliceerde uitdagingen waar zij voor staan. Onze oprichter Edwin Booz is de grondlegger van management consulting toen hij in 1914 de eerste management consultancy firma oprichtte.

Wat is de "Bachelor Student Workshop"?

De Bachelor Student Workshop laat je kennismaken met de wereld van strategie consulting. Tijdens een dag bij ons op kantoor in Amsterdam leer je alles over strategie consulting in het algemeen en over Booz & Company in het bijzonder. Verschillende consultants zullen je vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden en ook ga je zelf, onder leiding van onze consultants, aan de slag met een uitdagende business-case.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor studenten met een academische achtergrond van alle universiteiten en alle studierichtingen, die in het laatste jaar van hun Bachelor opleiding zitten.

Selectieprocedure

Wij selecteren op basis van een motivatiebrief, je CV, cijferlijsten van de middelbare school en universiteit. Als je dit onze interesse wekt, ontvang je een week voor aanvang van de "Bachelor Student Workshop" een uitnodiging.

Event informatie

Bedrijf: Booz & Company

Datum: 06 juni 2013

Inschrijven voor: 05 juni 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten