Meet VODW - 30 oktober

Bedrijf
Datum
30 oktober 2013
Inschrijven voor
29 oktober 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Where Talent meets VODW
Heb jij een passie voor marketing? Ben jij een strategisch denker? Wil jij graag meewerken aan het verbeteren van A-merk organisaties? Dan ben je bij VODW aan het juiste adres! Kom naar ons kennismakingsevent en proef de sfeer van werken bij VODW.

Tijdens deze middag (14:00 uur - 17:00 uur) leer je alles over het werken als strategie en marketing consultant en over het werken bij VODW. Verschillende consultants zullen je gedurende de middag alles vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden. Uiteraard is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Ook geven we je een kijkje in de keuken van VODW: we laten jou proeven aan een echte opdracht, waarbij je inzicht krijgt in gebruikte methodes en de uiteindelijke resultaten.

Maak gebruik van deze unieke gelegenheid om VODW te leren kennen. VODW kijkt er naar uit om kennis met jou te maken! Je kunt je voor de volgende data inschrijven:

  • Woensdag 19 juni 2013
  • Donderdag 22 augustus 2013
  • Woensdag 30 oktober 2013
  • Donderdag 16 januari 2014

VOOR WIE?
‘Meet VODW’ is bedoeld voor talentvolle studenten met een academische achtergrond van alle universiteiten en alle studierichtingen, die uiterlijk binnen anderhalf jaar afstuderen. Indien je reeds afgestudeerd bent kun je deelnemen aan deze middag als je maximaal twee jaar werkervaring hebt.

AANMELDEN
Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Stuur je gegevens en je CV naar Eline Huijzendveld. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Eline Huijzendveld, ehuijzendveld@vodw.com, (033) 432 66 07.

WIE ZIJN WIJ?
VODW ondersteunt en adviseert bedrijven op het gebied van strategie, marketing en innovatie. Wij hebben passie voor klantgedreven vernieuwing. Wij onderbouwen creatieve businessideeën met feitelijke inzichten en analyses en we maken onze analyses tastbaar door voorbeelden, prototypes, pilots en projectaanpakken te maken, waar opdrachtgevers direct en eenvoudig mee aan de slag kunnen. Hierbij committeren we ons aan een succesvol resultaat. Meer informatie over VODW, de projecten van VODW en werken bij VODW? Kijk op www.vodw.com.

Event informatie

Bedrijf: EY VODW

Datum: 30 oktober 2013

Inschrijven voor: 29 oktober 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten