Rondetafel: Iedereen toegang tot zorg

Bedrijf
Datum
23 mei 2013
Inschrijven voor
22 mei 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

SocialSpatial, een initiatief van het Kadaster, Geonovum en Kirkman Company, organiseert op donderdag 23 mei van 12.30 tot 19.00 uur een rondetafel met het thema:

"Iedereen toegang tot zorg”
Wij geloven dat er binnen de zorg vraagstukken zijn waar geo-informatie kan helpen bij het creëren van baanbrekende oplossingen. Daarom organiseren wij vanuit SocialSpatial een co-creatiesessie rond drie aansprekende cases (zie kader rechts). Wij bieden u de kans in dialoog te gaan over deze cases en gaan in co-creatie aan de slag met geo-informatie. Samen op zoek naar nieuwe inzichten, nieuwe kansen en nieuwe oplossingen. De cases zullen worden ingeleid door belanghebbenden uit de zorgwereld die met u willen bouwen aan kansen en nieuwe oplossingen.

Wilt u meebouwen aan deze cases? Meldt u dan aan via de website van Geonovum. Er is een beperkt aantal plaatsen, daarom vragen wij u om bij uw aanmelding uw deelname kort te motiveren. Wij matchen in de aankomende periode alle aanmeldingen met de cases. We kijken daarbij naar verrassende combinaties van mensen en achtergronden die de kans op creativiteit en nieuwe oplossingen vergroten. Wij laten u spoedig weten of u in aanmerking komt voor deelname. 

SocialSpatial organiseert deze rondetafel bij Kirkman Company op Villa Beukendael, Amsterdamsestraatweg 40 in Baarn. Mochten er vragen zijn, neem dan contact op met Ferdi du Chatinier (email: f.duchatinier@geonovum.nl, tel: 06-17344595).

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 23 mei 2013

Inschrijven voor: 22 mei 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals