Consilia - Complexe verandering realiseren

Bedrijf
Datum
31 december 2013
Inschrijven voor
31 december 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In 2013/2014 - Datum volgt -  organiseert Nolon Norton & Co. de workshop Hoe complexe verandering onder onzekerheid te realiseren

Het realiseren van complexe verandering vraagt een gestructureerde aanpak en wordt vaak verwezenlijkt in de vorm van grootschalige programma’s. Veel organisaties lopen het risico zichzelf te verliezen in de grootschaligheid, waarbij de ingezette verandering uiteindelijk niet of slechts deels gerealiseerd wordt.

  • Daarbij hebben organisaties te maken met onzekere omstandigheden die eisen stellen aan de besluitvormingen om de gewenste verandering te realiseren.
  • Om onder onzekerheid de juiste besluiten te kunnen nemen is een aantal methoden beschikbaar. Het gebruik van real options, rolling forecast en een modulaire opbouw van besluiten kunnen een organisatie helpen om ondanks onzekerheid besluitvorming beter te funderen.
  • De vragen die centraal staan bij dit thema zijn: Welke alternatieven zijn er voor het realiseren van verandering? In hoeverre kan een trial & error methode als alternatief dienen voor grootschalige veranderprogramma’s? Hoe dien ik de besluitvorming vorm te geven om de verandering te kunnen realiseren?

Meer informatie over Consilia?
Voor meer informatie over Consilia en de evenementen bekijk de online brochure of neem contact op met Laurent-Jan van der Westen: info@nolannorton.com.

Event informatie

Bedrijf: Nolan, Norton & Co.

Datum: 31 december 2013

Inschrijven voor: 31 december 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals