Salary Survey Presentatie

Bedrijf
Datum
23 mei 2013
Inschrijven voor
22 mei 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

AutomatiseringGids en Berenschot doen onderzoek naar de salarissen en primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van IT-professionals en -managers in Nederland. De resultaten van dit salarisonderzoek worden op donderdag 23 mei 2013 gepresenteerd.

Graag nodigen wij u uit om op donderdag 23 mei als eerste de uitkomsten en bevindingen van het jaarlijkse Salary Survey onderzoek te vernemen. Natuurlijk komen de onderzoeksresultaten ruim aan bod, maar ook geven we met twee gastsprekers aandacht aan de vraag hoe werkgevers ICT-personeel kunnen blijven binden en motiveren.

De Salary Survey signaleert de bewegingen op de arbeidsmarkt, meet de salarisontwikkelingen en geeft inzicht in de wensen en behoeften van werknemers in de ICT. Om deze gegevens te verzamelen heeft AutomatiseringGids in samenwerking met Berenschot het jaarlijkse Salarisonderzoek gehouden. In 2012 hebben bijna 2.000 ICT-ers aan het onderzoek meegedaan. Ook dit jaar verwachten we weer een hoge respons.

Is de opleving van de economie al zichtbaar in de Nederlandse ICT-sector? Hoe liggen de verschillende salarisniveaus dit jaar? En wat beweegt ICT-ers om van werkgever te veranderen of om juist te blijven? Voor wie willen ICT-ers graag werken? En staat uw bedrijf op hun shortlist?

Programma
 
13.45 uur    
Ontvangst

14.00 uur    
Welkom door Ludwig Hoeksema, lid directie Berenschot en Arjan Kors, hoofdredacteur AG

14.15 uur    
Onderzoeksresultaten Salary Survey, door Hans van der Spek, managing consultant Berenschot

15.00 uur    
Presentatie praktijkcase

15.30 uur    
Presentatie praktijkcase

16.00 uur    
Vragenronde en discussie

16.30 uur    
Borrel

Praktische informatie

Datum: 
Donderdag 23 mei 2013

Locatie:
Berenschot
Europalaan 40
3526 KS Utrecht

Kosten:
Gratis

Doelgroep:
HR-managers en andere arbeidsmarkt-betrokkenen van bedrijven die of actief zijn op de markt van ICT-dienstverlening of waarbinnen de ICT-afdeling een prominente rol inneemt wat betreft de ondersteuning van de bedrijfsactiviteiten

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 23 mei 2013

Inschrijven voor: 22 mei 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals