IG&H Business Course

Bedrijf
Datum
28 november 2013
Inschrijven voor
08 november 2013
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kom jezelf tegen bij IG&H
Dit najaar, op 28 en 29 november 2013, bieden wij jou niet alleen de gelegenheid om IG&H en één van haar klanten te ontmoeten, maar ook om jezelf tegen te komen. 

Om als consultant succesvol te zijn, moet je beschikken over drive en ambitie, een brede interesse hebben, leergierig zijn en analytische skills beschikken. Maar om in een projectteam of bij een klant echt succes te boeken, is het ook van groot belang dat je jezelf goed kent. Je moet dus niet bang zijn om jezelf als persoon eens serieus onder de loep te nemen. 

Klantcase
Tijdens de tweedaagse Business Course zullen we aan de slag gaan met een real live case van een klant. Daarnaast krijg je natuurlijk alle ruimte om persoonlijk kennis te maken met IG&H-ers, zowel juniors als seniors.

IG&H Consulting - Business Course

Doelgroep
De IG&H Business Course is bedoeld voor studenten die net afgestudeerd zijn of in het masterjaar van hun studie zitten (bèta- of gamma-richting). Gemotiveerde en talentvolle mensen die zich herkennen in het DNA van IG&H en die graag de uitdaging aangaan om IG&H èn zichzelf tegen te komen!

Testimonial
Lees de ervaringen van Bas van Donselaar over de 2012 editie van de IG&H Business Course in zijn testimonial.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de Business course op 28 en 29 november door het inschrijfformulier in te vullen. De inschrijving sluit op 8 november 2013. In de dagen daarna hoor je of je geselecteerd bent en zullen de deelnemers een uitnodiging ontvangen. Mogelijk volgt nog een extra selectieronde.

Event informatie

Bedrijf: IG&H

Datum: 28 november 2013

Inschrijven voor: 08 november 2013

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten