IG&H Inhousedag 2013

Bedrijf
Datum
23 mei 2013
Inschrijven voor
16 mei 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kom jezelf tegen bij IG&H

Dit voorjaar, op donderdag 23 mei 2013, bieden wij jou niet alleen de gelegenheid om IG&H
te ontmoeten, maar ook om jezelf tegen te komen. 

Om als consultant succesvol te zijn, moet je beschikken over drive en ambitie, een brede interesse hebben, leergierig zijn en analytische skills beschikken. Maar om in een projectteam of bij een klant echt success te boeken, is het ook van groot belang dat je jezelf goed kent. Je moet dus niet bang zijn om jezelf als persoon eens serieus onder de loep te nemen.

IG&H Inhousedag 2013

Workshops
Tijdens de Inhousedag organiseren we een drietal workshops, waarin we laten zien hoe je bij IG&H leert om in ieder opzicht succesvol te zijn: om zowel inhoudelijk als persoonlijk te excelleren! Daarnaast krijg je natuurlijk alle ruimte om kennis te maken met IG&H-ers, zowel juniors als seniors.

Doelgroep
De IG&H Inhousedag is bedoeld voor studenten die net afgestudeerd zijn of in het masterjaar van hun studie zitten (bèta- of gamma-richting). Gemotiveerde en talentvolle mensen die zich herkennen in het DNA van IG&H en die graag de uitdaging aangaan om IG&H èn zichzelf tegen te komen!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de Inhousedag op 23 mei door het inschrijfformulier in te vullen. De inschrijving sluit op donderdag 16 mei 2013. In de dagen daarna hoor je of je geselecteerd bent en zullen de deelnemers een uitnodiging ontvangen.

Event informatie

Bedrijf: IG&H

Datum: 23 mei 2013

Inschrijven voor: 16 mei 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten