Relatiedag 2013

Bedrijf
Datum
14 maart 2013
Inschrijven voor
13 maart 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Donderdag 14 maart aanstaande organiseren de vakmensen van Engineers-Inside de relatiedag 2013. Op deze relatiedag staat het thema "Leiderschap een de Flexibele Wereld" centraal. Interactief en beleven gelden als ondertitel voor deze namiddag.

Om het thema kracht bij te zetten zullen wij, met een korte introductie over leiderschap, de praktijk simuleren in de vorm van spiegeltheater met acteurs onder leiding van Marck Oostra - een van de partners van Engineers-Inside.

In het spiegeltheater maken de aanwezigen kennis met drie personages uit een fictieve onderneming waarin een aantal leiderschap- en hedendaagse issues worden gespeeld. Op een moment van onvrede tussen de acteurs wordt het theater spel gestopt en is het aan de deelnemers. Zij worden uitgedaagd om hun bevindingen uit een te zetten en aan een betreffende rol terug te koppelen. De grootste uitdaging is om de personages te coachen en te voorzien van input om de ontstane situatie te keren naar een goed einde.

Al vele deelnemers en organisaties ging u voor - de interventie werkwijze van de vakmensen is een toepassing welke werkt - en zij herhalen keer op keer: “herkenbaar met de praktijk” - “goed is om zo problemen te schetsen en daarop te reageren”.

Na het spiegeltheater wordt de relatiedag afgesloten met een borrel en een hapje. De aanwezigen gaan in ieder geval met een beleving naar huis en weten wat Engineers-Inside voor hen hierin kan betekenen. 

Wacht niet te lang en meld u snel aan via onderstaande button.

Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Event informatie

Bedrijf: Engineers-Inside

Datum: 14 maart 2013

Inschrijven voor: 13 maart 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals