Consilia - Competing on Information

Bedrijf
Datum
27 november 2013
Inschrijven voor
26 november 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Competing on Information – Information Superiority

Vorig jaar heeft Nolan, Norton & Co. het platform ‘Consilia’ gelanceerd. Consilia is een netwerk voor interne consultants en projectmanagers gericht op kennisdeling, het verder professionalisering van interne adviesorganisaties en het stimuleren van onderlinge samenwerking.

Zie ook het bericht: Nolan, Norton & Co lanceert Consilia: Platform voor interne adviseurs.

Op 27 november vindt het college Competing on Information – Information Superiority plaats.

Beschrijving van college
• Als gevolg van een combinatie van internet, Big Data, open data, information goods, mediation of things, digitale mobiele apparatuur, verandert het hele spel van concurreren(offensiefendefensief) ten opzichte van traditionele manieren van concurreren.

• Een overzicht van alternatieven voor hoe met informatie te concurreren wordt gegeven, in relatie tot wat daarvoor in de organisatie nodig is. Hiervoor wordt het concept van information superiority gebruikt.

• Tevens wordt behandeld welke interventies hiervoor hoe toegepast moeten worden, ook in relatie tot innovatie van business modellen en hoe die te implementeren.

Meer informatie over Consilia? 
Voor meer informatie over Consilia en de evenementen bekijk de online brochure of neem contact op met Laurent-Jan van der Westen: info@nolannorton.com.

Event informatie

Bedrijf: Nolan, Norton & Co.

Datum: 27 november 2013

Inschrijven voor: 26 november 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals