Consilia - Built to Change Organisaties

Bedrijf
Datum
26 maart 2014
Inschrijven voor
25 maart 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Built to change organisaties

Vorig jaar heeft Nolan, Norton & Co. het platform ‘Consilia’ gelanceerd. Consilia is een netwerk voor interne consultants en projectmanagers gericht op kennisdeling, het verder professionalisering van interne adviesorganisaties en het stimuleren van onderlinge samenwerking.

Zie ook het bericht: Nolan, Norton & Co lanceert Consilia: Platform voor interne adviseurs.

Op 26 maart 2014 vindt het college Built to change organisaties plaats.

Beschrijving van college
• Van oudsher vinden organisatieveranderingen plaats gebaseerd op een unfreeze-change-freeze methode (ook wel het punctuated equilibrium uit de economie).

• Markten verkeren echter niet meer in equilibria, er is sprake van continue veranderingen, sommige business modellen gaan daar expliciet vanuit. Steeds meer ondernemingen beginnen dus te zoeken naar organisatievormen ontworpen op continue, binnen een bepaalde scope, veranderingen te kunnen doorvoeren als routine.

• Er is sinds enige jaren zicht op hoe dat geoperationaliseerd moet worden. Voor de consultant vraagt dit om het vermogen van integrerend denken en organisatie-ontwerp over meerdere disciplines heen; dat wordt behandeld.

Meer informatie over Consilia? 
Voor meer informatie over Consilia en de evenementen bekijk de online brochure of neem contact op met Laurent-Jan van der Westen: info@nolannorton.com.

Event informatie

Bedrijf: Nolan, Norton & Co.

Datum: 26 maart 2014

Inschrijven voor: 25 maart 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals