Finance Inhousedag 4 jun

Bedrijf
Datum
04 juni 2013
Inschrijven voor
27 mei 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Finance Inhousedag

Ervaar tijdens een real life case hoe het is om als consultant aan de basis te staan van een uitdagende deal. Je begeleidt en adviseert het bestuur van de overnemende partij over de aankoop, de waardering, de financiering en voert een financieel due diligence onderzoek uit. Weet jij de klant te overtuigen om de deal te laten slagen? Er wordt een beroep gedaan op je inhoudelijke kennis, maar ook op je commerciële, organisatorische, creatieve, analytische en presentatievaardigheden.

Programma
Rond 9.30 uur ontvangen we je graag op ons kantoor Amsterdam, in de coffee corner Mila. Je maakt kennis met elkaar en met de Deloitte collega’s, waarna het inhoudelijke programma van start gaat. Om 13.00 uur is er een lunch met alle M&A collega’s om vervolgens weer verder te kunnen gaan met het programma. De inhoud van dit programma blijft nog even geheim. Maar je zult ervaren hoe het is om als consultant deel uit te maken van een uitdagende deal. Als afsluiter is er een borrel en diner.

Wie kan zich aanmelden?
Ben je WO-student in de laatste fase van je bachelor en/of master Economie, Finance, Bedrijfskunde, Accountancy & Control of Econometrie? En ben je in staat bij complexe vraagstukken door te dringen tot de kern en de klant daarover te adviseren? Meld je dan nu aan voor de Deloitte Finance Inhousedag.

Selectieprocedure
Meld je aan door je CV, motivatiebrief en cijferlijst op te sturen. De deadline voor de Inhousedag op 4 juni is 27 mei.  Nadat we alle inschrijvingen binnen hebben, zullen we op basis van je brief, CV en cijfers een selectie maken. Je hoort die week direct of je bent uitgenodigd. De Deloitte Finance Inhousedag vindt plaats op 4 juni 2013 op ons kantoor in Amsterdam.

Meer informatie?
Neem contact op met Jikke van den Bergh
T 06-10999372
E jvandenbergh@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 04 juni 2013

Inschrijven voor: 27 mei 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten