Consultant inhuren

Vind en benader adviesbureaus en consultants voor uw project op Consultancy.nl.

De Consultant inhuren tool stelt leidinggevenden en inkopers in staat om de beste adviesbureaus te vinden voor hun project, een RFP uit te zetten bij meerdere adviesbureaus, of de hulp van een zelfstandige consultant in te schakelen. De database van Consultancy.nl bestaat uit meer dan 150 adviesbureaus en 5.000 zelfstandige consultants.

 

 
Hoe het werkt
  1. Vertel ons over uw RFP of project
  2. Word gekoppeld aan de beste bureaus/consultants
  3. Neem met één klik contact op met meerdere partijen tegelijk
  4. Doorloop het proces in enkele minuten
  5. Ontvang offertes in uw inbox
Over onze tool
De grootste matchmaker voor adviesprojecten
Meer dan 150 leidende adviesbureaus
Meer dan 5.000 zelfstandige consultants
Gratis en zonder verplichtingen
 
Over Consultancy.nl's Consultant inhuren-tool
Consultancy.nl is onderdeel van Consultancy.org, 's werelds leidende consultancyplatform. Doordat we werken met meer dan 250 adviesbureaus wereldwijd, hebben we het meest gedetailleerde inzicht in de capaciteiten, diensten en trackrecords van adviesbureaus. Met onze unieke database en zoekmachine kunnen we elke klantvraag koppelen aan een adviesbureau of consultant, zowel in Nederland als wereldwijd.

We werken met de top van de Nederlandse adviesbranche en met tientallen specialisten, nichespelers en boutique adviesbureaus. Ook werken we samen met verschillende leidende netwerken van zelfstandige consultants. Zo kunnen onze klanten gewilde experts inschakelen voor welk project dan ook.