Tensing

Al meer dan 30 jaar levert Tensing ervaren GIS- en dataspecialisten. Zo helpen wij organisaties om data waardevoller en (beter) toepasbaar te maken.

Onze specialisten vormen of helpen jouw GIS- of data-afdeling, voor een korte of langere periode. Hierbij bieden zij de nodige kennis en technische vaardigheden op gebied van data integratie, geografische informatiesystemen (GIS) en locatiedata.

Samen realiseren we innovatieve dataoplossingen en solide, toepasbare informatieproducten en lossen we complexe datavraagstukken op.

Hoe kan Tensing jou helpen?

Met het grootst gecertificeerde team van ArcGIS- en FME-specialisten in de Benelux, heeft Tensing altijd de juiste specialisten beschikbaar om ook het maximale uit jouw data te halen.

Binnen ons werk borgen wij de harmonie tussen data en functionele applicaties aan de hand van dataconversie, -transformatie en -automatisering. Wij gebruiken alleen de beste technologiestack, namelijk Esri ArcGIS (GIS) and Safe Software FME (ETL). Ook bieden wij FME-trainingen en verzorgen we FME-licenties.

Levering dataspecialisten

o (Arc)GIS specialisten
o Data Integratie / FME specialisten
o (Geo)Data scientists

Esri Utility Network
o Strategisch advies
o Implementatie
o Onderhoud

FME-licenties

FME Training
o FME desktop training
o FME server training
o Coaching

Waarom kiezen voor een consultant van Tensing?

Goede GIS en data-specilisten zijn schaars, maar niet onvindbaar. Wat maakt een specialist van Tensing bijzonder en de beste keuze om jouw organisatie te versterken?

Meer dan een technicus
Bij Tensing weet je zeker dat je een specialist in huis haalt die vakbekwaam is en op hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Wij investering continu in scholing en certificeringsprogramma’s. Maar ook trainen wij onze mensen om proactief mee te denken met jouw businessvraagstukken en kansen in vroeg stadium te signaleren. Wij zorgen voor kennis, inspiratie, energie en resultaat!

Ervaring in jouw branche
Tensing is een echte kennisorganisatie. Onze specialisten werken in uiteenlopende branches en delen hun ervaringen en opgedane kennis. Doordat veel van onze consultqant blijven werken in eenzelfde branche, worden zij dataexperts binnen die markt. Hier pluk je als organisatie de vruchten van.

Schaalbaar en flexibel
Bij Tensing zit je niet vast aan het personeel. Ontstaat of groeit de behoefte naar een dataspecialist, dan schaal je eenvoudig en snel op. En dat tegen een gunstig tarief. Is het project afgelopen of de behoefte vervuld? Dan schaal je net zo makkelijk weer af.

Passende expert voor jouw behoefte
Een consultant van Tensing is altijd gecertificeerd, gedreven en resultaatgericht. Met Europa’s grootste team gecertificeerde dataspecialisten en 5 Europese vestigingen, leveren wij die expert die je nodig hebt. Snel en zonder rompslomp.

Voor meer informatie, bezoek www.tensing.com

Tensing | Nieuws