Stevin Technology Consultants

Stevin ontwikkelt technisch talent om de prestaties van de publieke infrastructuur toekomstbestendig te verbeteren. 

Onze visie: Met oplossingen voor transitie-vraagstukken van vandaag, samen de infrastructuur van morgen vormgeven.

Nederland verstedelijkt, desondanks wil iedereen voldoende schone energie, drinkbaar water, vlotte verkeersdoorstroming, OV dat op tijd rijdt en volledig gerecycled afval. Publieke infrastructurele projecten worden daardoor steeds complexer en asset managers moeten voortdurend met elkaar samenwerken. Stevin brengt hen bij elkaar, ook op afstand in tijden van COVID19 #staysafe

Stevin is een manier van denken 

Samen met onze klanten bedenken we innovatieve oplossingen zodat de infrastructuur de mensen in de toekomst niet in de steek laat. Stevin is geen bedrijf, Stevin is een manier van denken. Wij zetten iedereen, medewerkers én klanten, aan om potentieel te activeren. Iedereen draagt bij, iedereen bepaalt mee.

Hoe werken wij?

Wij werken met onze klanten aan toekomstbestendige oplossingen in de publieke infrastructuur. Daarbij gaan we voorbij de standaard oplossing. Voor ons is elke vraag uniek, de aanpak dus ook. Samen met klanten zoeken we bij elk vraagstuk naar de ideale lijn. Een lijn die we samen uitzetten en voortdurend aanscherpen.

Deze manier van werken maakt het verschil. Het leidt tot serieuze doorbraken in complexe issues. Het zorgt ervoor dat onze klanten nieuw potentieel ontdekken én benutten. Activating potential noemen we dat bij Stevin. Daar is het ons om te doen. Dát is ons resultaat.

Stevinners activeren het potentieel van de publieke infrastructuur door slimme verbindingen te leggen tussen mens en techniek. Dat zit in onze genen. Vanuit oprechte interesse in onze klant weten we wat er speelt en nodig is. Tegelijkertijd reikt onze blik verder en helpen we betekenis te geven aan de nieuwste technische en technologische ontwikkelingen.

We stellen onszelf daarbij uitdagende doelen. Kennis van techniek en sensitiviteit voor interne processen is daarbij onze sleutel tot het realiseren ervan. Dat is wat ons motiveert, zo helpen we organisaties vooruit.

Stevin Technology Consultants | Nieuws