Sia Partners

Sia Partners is een next generation management consultancy bureau en pionier van Consulting 4.0. We bieden een unieke mix van AI en design capabilities, om daarmee traditionele consultancy te verrijken om een nog betere waarde te leveren aan onze klanten. Met 2.000 consultants in 18 landen en expertise in meer dan 40 sectoren en diensten, optimaliseren we klantprojecten wereldwijd. Door middel van onze Consulting for Good aanpak streven we naar hoge impact door innovatieve en duurzame oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen ten behoeve van een winstgevende transformatie. 

Sia Partners Nederland

In 2009 hebben wij ons Nederlandse kantoor in Amsterdam geopend. Vanuit ons kantoor in de Rembrandttoren op de 28e etage, met een prachtig uitzicht over Amsterdam, richten wij ons op de volgende sectoren: Energy & Utilities, Banking, Insurance, Pharmaceuticals, Retail, Transport & Logitistics, Marketing & Customer Experience, Data Science en HR, Transformation & Change. We maken een sterke groei door en hebben een indrukwekkend klantenportfolio opgebouwd, ondersteund door en samenwerkend met collega’s van onze (36) internationale kantoren.

Sinds de oprichting in 1999 in Parijs, is Sia Partners jaarlijks exponentieel gegroeid tot inmiddels ruim 2.000 consultants wereldwijd. Naast het hoofdkantoor in Parijs, zijn wij vertegenwoordigd in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Marokko, het Midden Oosten, Hong Kong, Singapore, Japan, Verenigde Staten en Canada. Sia Partners ontwikkelt zich autonoom en heeft de ambitie om één van de leiders te worden op het gebied van onafhankelijk managementadvies binnen Europa en daarbuiten.

Ons team

Binnen Sia Partners Nederland hebben wij een internationaal team van ongeveer 50 consultants, van diverse nationaliteiten zoals de Nederlandse, Engelse en Franse. De mensen van ons team worden gekenmerkt door een combinatie van goede marktkennis, creativiteit, innovatievermogen en een resultaatgerichte mentaliteit. Daarmee kunnen we al jaren hier de kwaliteit aan onze klanten leveren en hebben we ons hier in Nederland ook sterk ontwikkeld.

Waarom Sia Partners, what’s in it for you? Naast dat je in een sterk (internationaal) team terecht komt en echt een verschil kunt maken bij de klant, staat jouw ontwikkeling ook centraal. Wij, als Sia Partners, vinden het belangrijk dat je vooruitgang niet stilstaat, je uitgedaagd blijft en in staat blijft om impact te maken. Ons team in Nederland en ons globale netwerk biedt jou alle mogelijkheden van een groeiende, internationale en kwalitatief hoogwaardige organisatie. Ben jij klaar om je carrière een (kick)start te geven? Join the Sia Partners team!

Sia Partners | Nieuws