Rebel

Rebels werken aan de vraagstukken van de toekomst in de wereld van duurzaamheid, transport, stedelijke ontwikkeling, gezondheidszorg en de sociale sector. Wij maken impact, niet alleen als adviseur maar ook als investeerder. Want wie gelooft in zijn eigen adviezen, investeert mee. Toegewijd aan het creëren van verandering, initiëren en realiseren we ook onze eigen projecten.

We werken samen om publiek-private partnerschappen (PPP's), innovatieve financieringsarrangementen en inkoop- en transactie-adviesprocessen te ontwikkelen. We bieden strategisch advies, bedrijfsanalyses, partnership consulting, financieel advies en begeleiden investeringen. Ook geven we in-company-trainingen op het gebied van financieel-economische vraagstukken.

Groeien is niet ons doel. Maar we doen het wel. We gaan waar we het hardst nodig zijn en waar we de meeste verandering kunnen realiseren. Van Rotterdam, Antwerpen, Washington D.C., Johannesburg, Nairobi en Londen tot Manila en Jakarta waar we vandaag de dag kantoren hebben.

We nodigen iedereen uit aan te schuiven en onderdeel te worden van de verandering. Samen buiten de lijntjes kleuren. Als overheid, bedrijf en individu.

Rebel | Nieuws