PNO Consultants

Publieke financiering en innovatie management 

PNO is gespecialiseerd in publieke financiering en innovatiemanagement. Wij ondersteunen organisaties bij het realiseren van subsidie en financiering voor investeringen en innovatieprojecten. Daarnaast bieden wij consultancydiensten waarmee organisaties de impact van hun innovaties kunnen vergroten, van idee tot succesvolle marktintroductie.

Publieke financiering

Met onze ruime kennis van regionale, nationale en internationale subsidies helpen wij partijen om hun ambities te realiseren. Hiervoor biedt PNO ondersteuning in alle stadia van het subsidieproces,  inclusief subsidiescans en -analyses, het schrijven van subsidieaanvragen en –projectvoorstellen en het verrichten van en ondersteunen bij compliance- en procesmanagementdiensten. 

Innovatie management

Onze innovatiediensten zijn gericht op het versterken van de impact van de innovatieprocessen bij onze klanten. Wij beschikken hiervoor over een uitgebreid dienstenpalet, zoals innovatie- en organisatieadvies, stakeholder analysis, projectontwikkeling, partnersearch, markt- en gebruikersanalyse en disseminatie- en communicatiediensten.

Onze deskundigen

Bij PNO in Europa werken zo’n 270 professionals, waaronder consultants, wetenschappers, ingenieurs, EU-policy deskundigen en fiscale, financiële en juridische experts. Wij zijn Europa's grootste onafhankelijke publieke financieringsadviseur en realiseren jaarlijks gemiddeld ongeveer 1 miljard euro voor onze klanten.

Stel ons uw vraag. Wij helpen u graag

Start-up, mkb, multinational, universiteit, sectorfonds of overheid. Welke organisatie u ook vertegenwoordigt, wij helpen u graag met het realiseren van uw ambities. Dat doen wij vanuit uw regio in Nederland: PNO heeft vestigingen in Eindhoven, Groningen, Enschede, Maastricht, Rotterdam, Rijswijk, Amsterdam en Utrecht. Of vanuit een van de zes EU-lidstaten waar wij eveneens vestigingen hebben. Mail ons en u ontvangt binnen een werkdag een reactie van een specialist. Als er financieringsmogelijkheden zijn, dan vinden wij die voor u.

Diensten

Een greep uit onze diensten: Innovatie- en organisatieadvies, Financierings- en subsidieadvies, Innovatieanalyse en -ontwikkeling, Fiscale advisering, Bezwaar- en beroepsprocedures, Projectontwikkeling, Time to Market analyse, Project- en partnersearch, Inrichten en verzorgen subsidieadministratie en Financieel projectmanagement.

PNO Consultants | Nieuws