PA Consulting Group | Werken bij

Waarom PA?

Bij PA maak je deel uit van een internationale groep van 2.600 getalenteerde collega´s, die samen een team vormen met diepe kennis van verschillende industrieën, en die innovatief denken combineren met het uitwerken van strategische concepten, gekoppeld aan een praktische en pragmatische implementatie. Opererend vanuit onze internationale kantoren werken we samen met klanten om effectieve oplossingen te vinden die écht impact maken op de wereld om ons heen. We hebben daarmee een ruime hoeveelheid aan mogelijkheden om internationaal aan de slag te gaan.

Een ander aspect is dat we voor de meest toonaangevende bedrijven werken in alle sectoren waarin we werkzaam zijn. Dit komt onder andere door onze unieke combinatie van consulting, technologie en innovatie. Recentelijk onderzoek van Source Global Research onder 3000 senior gebruikers van adviesdiensten over de hele wereld brengt naar voren dat PA op een 2e plek staat omtrent meest gedifferentieerde  aanbod van diensten. 

Daarnaast geeft PA je alle vrijheid om je eigen carrièrepad vorm te geven. Wij vinden het belangrijk dat je in je kracht moet staan. Hetgeen je energie geeft is echter niet iets statisch en kan gedurende je carrière veranderen. In het kader daarvan heeft PA onder andere de PA Academy ontwikkeld: een breed Learning & Development-platform waar je de trainingen kunt volgen die in lijn zijn met jouw ambities. Ook bepaal je zelf in welke service(s) en/of sector(en) je wilt werken en krijg je de vrijheid om te ´ondernemen´ in de breedste zin van het woord: van het ontwikkelen van nieuwe proposities tot het organiseren van expertise events. De bal ligt hierin volledig bij jou, waarbij je alle ondersteuning krijgt die je nodig hebt om je carrièrepad te bepalen.

Sinds 2015 werken we samen met de Carlyle Group, één van de grootste Private Equity partijen ter wereld, waardoor een ongekende wereld aan nieuwe mogelijkheden is ontstaan en waarmee we ook de ontwikkeling van onze talenten kunnen verbreden en versnellen. We zijn hierdoor als nooit tevoren in staat om grenzen te verleggen en markten te “challengen”. Dit heeft een springplank gecreëerd voor onze mensen om te groeien en succes bij onze klanten te realiseren.

Waar zijn we naar op zoek?

Om onze ambities binnen PA te halen zijn onze mensen essentieel. Het aantrekken en ontwikkelen van het grootste talent is de kern van onze strategie voor de toekomst.

Een belangrijk aspect binnen PA is dat we mensen met diverse achtergronden aannemen. We delen echter allemaal een gemeenschappelijke visie en houden van dezelfde manier van werken. Het gaat om het grotere geheel: samenwerken om unieke resultaten mogelijk te maken en het verschil te maken voor de klant. Elk van onze succesvol aangenomen medewerkers – een afstudeerder, een ervaren consultant of business support professional bezit de volgende eigenschappen:

  • Drive, energie en proactief om resultaten te behalen
  • Communicatief sterk: verbaal en in geschrift (Nederlands en Engels)
  • Passie om op het snijvlak te werken van technologie en innovatie
  • Strategisch en conceptueel vermogen, gecombineerd met een hands-on mentaliteit
  • Uitstekend vermogen in het opbouwen van klantrelaties
  • Omgaan met complexe vraagstukken
  • Aanpassingsvermogen en een open mind

Bij PA nemen we risico´s, challengen we de status quo en verleggen we onze grenzen. Als jij net als onze mensen een passie hebt voor het maken van échte impact, dan ben jij degene die we zoeken.

Wat bieden we?

Op ons kantoor in Utrecht werk je samen met 70 collega-consultants met diverse achtergronden in een professionele maar informele omgeving. We bieden onze medewerkers de ondersteuning die ze nodig hebben voor een succesvolle carrière. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van jouw talenten en en ambities. Om je hier verder in te ondersteunen hebben we een PA Academy waarmee je toegang hebt tot een breed Learning & Development-platform: van “online” tot “classroom training” in ons Cambridge Technology Centre - en die aansluiten op jouw specifieke behoeftes.

PA Consulting Group | Nieuws