Metyis | Werken bij

Bij Metyis kennen we een levendige bedrijfscultuur die innovatie stimuleert.

We delen een ondernemersmentaliteit, een onweerstaanbare passie om te creëren en, nog belangrijker, een rotsvast geloof in ons partnership-gedreven business model. Dit is verankerd in onze cultuur en wordt gewaarborgd terwijl we ons verder ontwikkelen.

Onze multidisciplinaire teams hebben de vrijheid om te innoveren, samen te werken en te creëren zonder gehinderd te worden door bureaucratie. Een honger naar innovatie brengt ons ertoe onze eigen paden te creëren, strategieën te conceptualiseren en oplossingen te leveren door zonder aarzeling te experimenteren.

Wij zijn trots op ons diverse team dat bestaat uit talenten die verschillende culturen, onderwijsachtergronden en vaardigheden vertegenwoordigen. Wij brengen deze verscheidenheid aan perspectieven samen en leveren als team meer dan de som van onze delen.

De nieuwsgierigheid en passie van ons team heeft ons in staat gesteld om veel complexe problemen te overwinnen, waarmee bedrijven van alle groottes en in alle sectoren worden geconfronteerd. We beginnen met de kleine sporen die samen een verhaal vertellen dat meer diepte, complexiteit en betekenis heeft dan standaardrapporten gevuld met algemene veronderstellingen.

Wij hebben een collectieve afkeer van onnodige complexiteit in onze hele workflow. Problemen worden snel opgelost en onvolkomenheden omarmd, terwijl we onze cliënten begeleiden om hun doelen te bereiken. Onze omgeving is er een waar stemmen worden gehoord en ideeën worden ondersteund.

Bij Metyis discussieren we, moedigen we elkaar aan, doen we waar we van houden en groeien we terwijl we dat doen. Iedereen ontwikkelt zich en draagt bij aan de richting die Metyis uitgaat. We zoeken talent dat gemotiveerd is om samen met Metyis te ontwikkelen.

De volgende waardes staan centraal voor Metyis:

Empowerment - Als een teamlid een zinvol idee conceptualiseert, zullen we het tot leven brengen. We luisteren naar alle meningen en waarderen ze.

Synergetisch en ongedwongen - Door de vaardigheden binnen onze cross-functionele projectteams te combineren, zijn ieders bijdragen uniek en is hiërarchie onbelangrijk. Op alle niveaus neemt niemand zichzelf te serieus. 

Diversiteit - Door competitief talent te werven op locaties over de hele wereld, vinden de resultaten van Metyis weerklank bij het publiek, zowel op globaal als lokaal niveau. De diversiteit van onze medewerkers levert unieke perspectieven en samenwerkingen op.

Gelijkwaardigheid en inclusiviteit - Hier zijn we individuen en geen nummers. Elk teamlid heeft een gelijk platform om kennis en ideeen te delen. Alle teamleden hebben gelijke toegang tot groeimogelijkheden. We erkennen tegelijkertijd individuele prestaties en belonen de inspanningen van synergetische teams.

Multidisciplinair - Van politicologie tot AI, onze gespecialiseerde teams zijn onwankelbaar in hun inzet.

Aandachtig - Metyis is altijd in ontwikkeling, past zich aan, optimaliseert processen en experimenteert met nieuwe tools.

Metyis | Nieuws