Strategy en Execution bij Metyis

In het huidige tijdperk van disruptie is richting bepalen belangrijker dan ooit. Bij Metyis denken we dat krachtige strategieën worden gedreven door geïntegreerde sets van keuzes en betrokkenheid om aanvaarding en verandering te creëren in alle lagen van de organisatie. Door de steeds snellere technologische vooruitgang bepalen digitale mogelijkheden de toekomstige manier van werken in alle sectoren en functies. Onze strategie- en uitvoeringsteams zijn nauw betrokken bij het creatieproces van dergelijke strategieën en nemen actief deel aan de implementatiefase van onze diensten. 

Sollicitatieprocedure

1. Online sollicitatie (en optionele koffieronde)
Stuur ons je cv, motivatiebrief en cijferlijsten van universiteit en middelbare school. Als optionele volgende stap kan een koffieronde worden georganiseerd waar we je alles over Metyis vertellen en al je vragen beantwoorden. 

2. Fit interview
Toon je motivatie, ervaring en hoe je profiel aansluit bij Metyis en beantwoordt een korte market-sizing vraag. 

3. Case interview
Voer een real-life case interview waarbij je probleemoplossend vermogen wordt beoordeeld.

4. Partner interview
Bereid een korte presentatie voor een real-life klantverzoek voor en presenteer jouw resultaten en strategische manier van denken aan twee van onze partners.

Getuigenissen van medewerkers:

Vera Schut
Partner
"Werken bij Metyis is voor mij als een rit in de grootste, snelste achtbaan die steeds van baan verandert terwijl hij stevig op de rails blijft. We zijn constant bezig ons eigen business model en dat van onze klanten te pivoteren door grenzen te verleggen en nieuwe ideeën te ontwikkelen terwijl we werken met het beste team ooit." 

Sabrina Bernal
Manager
"Metyis is de perfecte mix tussen een start-up en een groot adviesbureau. Wij bieden de know-how, het talent en de best practices van traditionele spelers naast de flexibiliteit, ambitie en mensgerichte aanpak van boutique firms." 

Jacobo Vila
Analist
"Na mijn eerste gespreksronde was de keuze voor Metyis voor mij een schot in de roos. Bovendien garandeerde de verscheidenheid aan werkgebieden en betrokken teams dat het leertraject nooit zou stoppen. In het afgelopen jaar heb ik de kans gekregen om met drie verschillende teams te werken. Het is ongelooflijk hoeveel plezier we beleven aan het delen van herinneringen wanneer we elkaar zien tijdens de maandelijkse borrels." 

David Costa
Associate
"Nadat ik mijn MBA had afgerond, wilde ik bij een bedrijf werken dat mijn professionele groei zou versnellen en me tegelijkertijd de mogelijkheid zou bieden om ondernemend te zijn en direct bij te dragen aan de groei van het bedrijf. Metyis heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Ik heb niet alleen enorm veel geleerd van de mensen om me heen, maar ik heb ook het gevoel dat mijn stem wordt gehoord en dat ik actief kan bijdragen aan de ontwikkeling van het Dubai team. Het is een geweldig gevoel om zowel voor je klanten als voor je eigen bedrijf impact te kunnen maken." 

Myrthe Rustemeijer
Principal
"In de jaren dat ik nu bij Metyis werk, heb ik de kans gekregen om mijn verantwoordelijkheden snel te laten groeien van het uitvoeren van (data)analyses tot het leiden van een cross-functioneel team gedurende internationale projecten, alsmede het hebben van end-to-end projectverantwoordelijkheid inclusief senior stakeholder management."