Software en hardware bij Metyis

De afgelopen jaren hebben onze klanten ons veel uitgedaagd om door te groeien naar productontwikkeling in de vorm van apps, platformen en IoT-producten die digitale strategieën ondersteunen en klanten in staat stellen om voorheen onbenut potentieel te tonen. Daarom investeren we sterk in de ontwikkeling van teams die digitale producten, diensten en bedrijven tot leven brengen en onze klanten in staat stellen om niet alleen voorop te blijven lopen, maar de curve zelfs vooruit te duwen. Onze software- en hardwareteams werken in een creatieve omgeving, waar innovatie, wendbaarheid en vakkundigheid essentieel zijn om bedrijven op grote schaal te ontwrichten.

Sollicitatieprocedure

1. Online sollicitatie
Stuur ons jouw cv met gedetailleerde informatie over ervaringen, prestaties, projectresultaten en expertisegebieden. 

2. Uitdaging
We sturen je een coding challenge om jouw kennis van de programmeertalen en aanleg voor de frameworks waar we naar op zoek zijn te testen. 

3. Fit en technisch interview
Toon je motivatie, ervaring en fit met Metyis en ga dieper in op je technische vaardigheden. Je geeft een presentatie over de challenge die je eerder van ons hebt gekregen en beantwoordt diepgaande technische vragen.

Getuigenissen van werknemers:

Ricardo Silva
Hoofd hardware ingenieur
"Deel uitmaken van Metyis opende de deur naar samenwerkingen met verschillende partners in verschillende domeinen en liet me toe om state-of-the-art technologieën te leren gebruiken van het multidisciplinaire team waar ik onderdeel van uit maak. De vrijheid om te beslissen welke technologieën ik wil gebruiken en de mogelijkheid om de producten waaraan we werken over de hele wereld gebruikt te zien worden, hebben een grote impact gehad op mijn keuze voor Metyis."

Nuno Oliveira
Lead front-end ontwikkelaar
"Het multidisciplinaire team, de betrokkenheid en expertise van meer ervaren partners, en de dorst naar kennis van jongere mensen maken van Metyis een werkomgeving die vertrouwen inboezemt. Hier bij Metyis heb ik een dynamisch team gevonden dat geweldige dingen bereikt."

Henrique Sousa
Lead front-end ontwikkelaar
"Werken bij Metyis betekent vooruitstrevende technologie implementeren, omgaan met moderne problemen en oplossingen vinden die effectief resulteren in positieve verandering voor de klant. Het betekent vooral dat je een ontspannen en vriendelijke werkomgeving hebt die toch de competitieve geest stimuleert om innovatief werk te leveren. In de afgelopen jaren bij Metyis heb ik ertoe bijgedragen dat het bedrijf zich richt op de verbetering van zijn medewerkers, hen voortdurend uitdaagt om nieuwe problemen aan te pakken en tegelijkertijd hun persoonlijke ontwikkeling stimuleert."