Ondersteunende functies bij Metyis

Met onze huidige groei en expansie is het essentieel om de basisstructuur en de administratieve processen van de organisatie nauwgezet te organiseren. Tot de ondersteunende functies van Metyis behoren alle leden die werkzaam zijn binnen de afdelingen finance en recruitment of die de organisatie ondersteunen als executive assistent. Met deze groep enthousiaste en gedreven mensen dragen onze ondersteunende functies actief bij aan de prestaties en groei van Metyis. Van alle leden van de enabling function teams wordt verwacht dat ze hun rol tot bloei brengen en initiatief nemen waar ze dat nodig achten om processen te herdefiniëren en verandering te stimuleren. 

Getuigenissen van werknemers:

Ana Reis
Recruiter
"Bij Metyis heb ik een plek gevonden waar een vriendelijke werkomgeving en een gevoel van wederzijds vertrouwen en samenwerking echt tot bloei komen. In mijn traject heb ik geholpen bij het ontwerpen en implementeren van HR-kernprocessen, die een grote impact hebben op onze mensen. Het is intens en lonend geweest om bij te dragen aan de groei van Metyis en het gevoel te hebben dat ik samen met het bedrijf groei." 

Caroline Gunawan
Groepscontroller
"Het is een fantastische reis geweest om de evolutie van Metyis vanaf het begin mee te maken en het te zien transformeren tot een wereldwijd bedrijf dat zijn voetafdruk snel uitbreidt. De waarde van sterk teamwerk en culturele diversiteit, waarbij iedereen wordt gewaardeerd, heeft ons als team solide en veerkrachtig gemaakt."

Felicia Loudon
Senior Executive Assistent
"Werken voor Metyis als Executive Assistant betekent dat ik in de prachtige positie ben om deel uit te maken van bijna alles. Metyis groeit voortdurend en ik heb het gevoel dat ik mee groei. In mijn functie heb ik het geluk dat ik ondersteuning kan bieden waar dat het meest nodig is en dat ik het bedrijf van binnenuit kan helpen sterker te worden. Het werken met zoveel internationale collega's binnen en buiten het kantoor maakt mijn rol extra dynamisch en leuk."