Design bij Metyis

Met de groeiende behoefte aan geïntegreerde IoT-oplossingen, ontstaat tegelijkertijd het aanvullende belang van gebruiksvriendelijke interface-ontwerpen. De ontwerpers van Metyis werken hand in hand met onze ontwikkelingsteams en stappen al in een vroeg stadium in projecten om te zorgen voor een naadloze workflow, consistentie en ground-up creaties van UX/UI interface-ontwerpen. Onze ontwerpteams werken in een creatieve omgeving die vergelijkbaar is met die van hedendaagse ontwerpbureaus. We bieden een gelijk platform voor iedereen om bij te dragen en stimuleren collectieve en individuele ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

1. Online sollicitatie (en optionele koffieronde)
Stuur ons je cv met gedetailleerde informatie over je ervaring, samen met je portfolio en een persoonlijke brief waarin je aangeeft waarom jij denkt dat je goed in ons team past. Tijdens een koffieronde vertellen we je alles over Metyis en beantwoorden we de vragen die je hebt.

2. Fit interview en portfolio review
Toon je motivatie, ervaring en hoe je profiel aansluit bij Metyis terwijl je je ontwerpwerken demonstreert.

3. Ontwerpuitdaging
We sturen je een ontwerpuitdaging om je vaardigheden, methodes en creativiteit te testen.

Getuigenissen van werknemers:

João Andrade
Digital product designer
"Ik ben de Lead Product Designer bij Metyis. Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor alle aspecten van de gebruikerservaring van producten en diensten. Ik werk nauw samen met gebruikers, partners, product management en technologie-teams om digitale oplossingen te ontwerpen die altijd gericht zijn op een relevante, esthetisch aangename en intuïtieve totaalervaring voor de gebruiker, terwijl er altijd rekening wordt gehouden met de bedrijfsdoelstellingen en technologische beperkingen."

André Covas
Lead designer
"Ik ben begin 2020 bij Metyis begonnen en het is spannend geweest om deel uit te maken van deze reis! Ik ben blij om deel uit te maken van een jong team met een hands-on houding. Als ontwerper word ik aangemoedigd om te experimenteren en krijg ik de kans om werk te ontwikkelen voor topmerken en bedrijven wereldwijd."

Filipa Ferreira
Communication designer
"Metyis heeft me de kans gegeven om deel uit te maken van iets dat groter is dan mezelf: Een multiculturele omgeving met een uitstekend designteam, waar het aangemoedigd wordt om frisse ideeën te hebben en gedurfd te zijn in wat we doen. Werken bij Metyis betekent samen meer bereiken en een positieve impact hebben op wat we als team creëren."