Big data en analytics bij Metyis

Via onze big data en analytics diensten bieden wij complexe oplossingen waarmee organisaties game-changing initiatieven tot leven kunnen brengen en de technische infrastructuren, capaciteiten en processen kunnen opbouwen om duurzame en winstgevende groei te realiseren. Wij maken digitalisering mogelijk en stellen onze klanten in staat hun beslissingen te onderbouwen met bruikbare inzichten. Onze datateams, bestaande uit ingenieurs, wetenschappers en visualisers, opereren in het hart van deze initiatieven en bouwen een solide basis voor elke analytische oplossing die we voor onze klanten implementeren. 

Sollicitatieprocedure

1. Online sollicitatie (en optionele koffieronde)
Stuur ons je cv, motivatiebrief en cijferlijsten van universiteit en middelbare school. Als optionele volgende stap kan een koffieronde worden gepland waar we je alles over Metyis zullen vertellen en al je vragen zullen beantwoorden.

2. Fit interview
Verwoord je motivatie, ervaring en fit met Metyis en ga in op je technische vaardigheden.

3. Technisch interview
Geef een presentatie over een big data en analytics project waar je eerder aan hebt gewerkt en beantwoord diepgaande vragen over de toepassing ervan op verschillende bedrijfsgebieden.

4. Partner interview
Maak een business case door een bedrijfsuitdaging te vertalen naar een technisch probleem en een stappenplan voor te stellen om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Getuigenissen van werknemers:

Zhichao Zhong
Associate
"Elke dag zijn er andere dingen om aan te werken en nieuwe dingen om te leren. Het meest verbazingwekkende is dat we deel uitmaken van de business van onze klant. Op die manier kunnen we zowel kansen als oplossingen creëren met ondernemerschap in ons achterhoofd. We groeien samen met onze klanten."

Albert Binnendijk
Associate
"Werken bij Metyis betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt. Jij bepaalt wat je wilt doen, hoe je dat wilt doen, hoe je jezelf wilt ontwikkelen en waar je naar toe wilt. Bij Metyis ben je in staat om je carrière volledig in eigen hand te nemen, terwijl je werkt in een dynamische en steeds veranderende werkomgeving."

Robin Opdam
Analist
"Ik heb de kans en verantwoordelijkheid gekregen om te werken in een geweldig team voor een interessante klant. Deze ervaring, de open-minded mensen en geweldige onboarding zijn wat mijn eerste carrière keuze een makkelijke keuze maakte."

Dolly Sharma
Principal
"Metyis is een organisatie die kansen biedt die je altijd scherp houden. Het pusht je om elke dag een sterkere professional te worden! Metyis belooft strategie en uitvoering aan haar klanten die de voldoening geven om de impact van je werk te zien. De cross-culturele ervaring en slimme omgeving helpen je snel te groeien en houden het interessant."