Future Facts

Wij zijn een partij die met een groot team de volledige Business Analytics kunnen operationaliseren over de hele breedte van het framework. Zo hebben we niet alleen de kennis en slagkracht om een volledige datascience-omgeving in te richten, maar kunnen we dit ook voor een datawarehouse-omgeving. In deze omgevingen worden onderdelen als data governance, data privacy en een volledige toolbox meegenomen en geborgd. Dit doen we bijvoorbeeld in Hadoop.

Future Facts

Hot ITem

Future Facts is een dochteronderneming van Hot ITem.
Hot ITem is opgericht in 1998 en heeft een jarenlange ervaring op het gebied van corporate performance management, business intelligence, datawarehousing, procesoptimalisatie en verandermanagement.

Met bijna 200 medewerkers, voornamelijk consultants, organisatiedeskundigen en ICT’ers, voert Hot ITem succesvolle projecten uit voor een diversiteit aan Top 400-opdrachtgevers.

Specialistische Analytics-kennis

Uiteraard maakt Hot ITem gebruik van analytics in haar dienstverlening. Met Future Facts gaan we echter een stap verder. Onze data scientists maken voorspelmodellen die direct ingezet worden in de processen en we zijn gespecialiseerd in het inrichten van Analytics Centers of Excellence (ACE).

Onderscheidend vermogen

Onze drive is de verborgen waarde uit uw data te halen. Wij volgen niet de hype, maar passen analytics praktisch toe. Helaas zien we dat analytics vaak versnipperd, technisch gedreven, zonder visie en niet met de juiste mensen wordt uitgevoerd. Wij zijn ervan overtuigd dat, met de juiste aanpak en mensen, meer waarde gecreëerd kan worden. Future Facts gebruikt een aanpak waarmee u snel resultaten boekt en we tegelijkertijd de verkregen analyse-inzichten implementeren in uw bedrijfsvoering.