FitchFinance & FitchData

Interim en permanente oplossingen voor finance & data

Wij helpen en ondersteunen organisaties door het inzetten van hoog opgeleide, getalenteerde Finance professionals, Data en RPA specialisten. Van Financials tot en met CFO’s en IT Auditors, van Data Analisten tot en met Lead Data Scientists of RPA Lead.

Al onze professionals kenmerken zich door hun ervaring, track-record en team-spirit. De kennis en ervaring die je zoekt, gecombineerd met een ondernemende en onderzoekende geest. Veranderingsspecialisten met meerwaarde. Meestal tijdelijk, soms permanent. En soms ook op project- of consultancy basis.

Finance professional nodig, tijdelijk of voor langere tijd?

Fitch levert niet alleen tijdelijke expertise, maar kan ook oplossingen bieden door het plaatsen van kandidaten voor permanente posities. Vaak wordt dan tijdelijk een van onze specialisten ingezet, totdat de nieuwe kandidaat van start gaat. Fitch werkt voor (internationale) organisaties, van grote corporates tot complexe non-profit sectoren, maak ook voor scale-ups.

Meer over finance.  

Samen brengen we de uitdagingen in kaart

Op het gebied van Finance of IT-Audits of bijvoorbeeld software selectie en implementatie leveren wij (tijdelijke) expertise.

En om uw organisatie toekomstbestendig te maken en te houden, leveren wij Data Analisten en Scientists die Big Data ontrafelen, interpreteren en zo de informatie opleveren die u nodig hebt om te plannen, bij te sturen of van richting te veranderen.

Meer over data.

Digital Finance Scan

De Digital Finance Scan is een assessment instrument om kennis, vaardigheden en competenties in kaart te brengen van finance professionals.

De Scan is uitermate geschikt om de kwaliteiten, ontwikkelpunten en eventuele knowledge gaps van zowel individuele finance professionals en (senior) managers vast te stellen als van complete finance teams.

Dit assessment is uitstekend te gebruiken als meetpunt voor een verandertraject of het doorlichten van een Shared Service Centre.

Ter introductie biedt FitchFinance de eerste 100 assessments, inclusief uitgebreide rapportage, zonder kosten aan. Stuur uw aanvraag in en ontvang de inlogcodes voor de Digital Finance Scan.

Digital Finance Scan.