Netwerk van Niches

Finext bestaat uit verschillende niche netwerken. Een overzicht van de netwerken:

Finext Control
Finext Control brengt de inrichting van de financiële functies van de Top 500 ondernemingen in Nederland naar een hoger plan. Finext Control adviseert organisaties over organisatie- en managementvraagstukken, en is in staat om dit advies ook daadwerkelijk in de praktijk uit te voeren. Finext Control kan ook tijdelijke ondersteuning bieden voor de financiële functie. Lees meer »

Finext Risk
Het concreet verbeteren van risicomanagement bij onze klanten is de drijfveer voor de consultants van Finext Risk. Klanten vragen ons om advies bij het verbeteren van hun risicomanagement en inrichting van hun business control framework. Lees meer »

Finext Projectbeheersing
Projectbeheersing richt zich op beheersing in project of veranderorganisaties. Dat kan gaan over het beheersen van portfolio's, programma's en projecten (P3O), het inrichten van uw PMO of advies geven over uw gehele projectorganisatie. Lees meer »

Finext Communications & Media
De adviseurs van Finext Communicatie en Media ondersteunen ondernemingen om op een inspirerende manier hun innovatiekracht te optimaliseren. Adviseurs van Finext Communications & Media ontwikkelen en gebruiken tastbare innovatietools, die creativiteit doelgericht maken en snelle besluitvorming stimuleren. Lees meer »

Finext Financial Services
Finext Financial Services richt zich op grote uitdagingen waar banken en verzekeraars voor staan, zoals nieuwe en verscherpte wet- en regelgeving, het terugwinnen van vertrouwen van de klant en het verbeteren van omzet en marges. Daarnaast helpen Finext adviseurs met het verschaffen van inzicht in kosten en opbrengsten (van klanten, producten, verkoopkanalen en waardeketens). Lees meer »

Finext Performance Management
Finext Performance Management helpt bij het creëren van transparantie, zodat ook uw organisatie tijdig kan sturen. Finext Performance Management richt zich op het adviseren en implementeren van Enterprise Performance Management oplossingen bij de grotere Nederlandse organisaties. Lees meer »

Finext Improvement
Finext Improvement adviseurs richten zich op het verbeteren van prestaties van ondernemingen. Diensten zijn o.a. Lean Six Sigma & procesoptimalisatie, rendementsverbetering en kostenreductie, Organisatie Control, inrichten Shared Service Centres, verbeteren van de financiele functie, inkoopmanagement en sourcingsprojecten. Lees meer »