Diensten

Business Services
Door de toenemende digitalisering neemt de dynamiek in veel markten toe en daarmee de druk op organisaties. Om het voortbestaan van organisaties zeker te stellen moeten de kernactiviteiten van een organisatie gestroomlijnd verlopen en met regelmaat onder de loep genomen worden. Dit vraagt een frisse blik op de eigen strategie en businessmodellen. Dit betekent ook dat nagedacht dient te worden over hoe de benodigde business-transformatie ondersteund kan worden met behulp van IT-dienstverlening en hoe deze organisatiewijzigingen te managen. Dit zijn de vraagstukken die we binnen Business Services samen met onze klanten oppakken.
 

Infrastructure Services
De IT-infrastructuur is het fundament onder de informatievoorziening van uw organisatie. Dit fundament moet absoluut betrouwbaar, veilig en stabiel zijn. Maar tegelijkertijd flexibel: dus geschikt voor alle verschillende bedrijfssystemen en eindgebruikers. Door flexibiliteit kunnen ook nieuwe technologische ontwikkelingen gemakkelijk geïmplementeerd worden. Een organisatie kan hierdoor ambitieus zijn en de kansen van nieuwe technologie benutten.

Data & Integration Services
Uw bedrijfsprocessen, IT-systemen en applicaties genereren grote hoeveelheden data. Waardevolle informatie die u nodig heeft om uw klanten nóg beter te bedienen en uw concurrenten voor te blijven. Hoe ontsluit u al uw bronnen en houdt u grip op gegevens?

Application Services
Wij helpen u bij alle facetten van uw applicatielandschap. Van een effectief kant-en-klaar product tot complex maatwerk. Daarbij denken en werken we vanuit de eindgebruiker. Want met de tevredenheid van de gebruikers staat of valt het rendement van uw IT-investeringen.