Novius Consultancy Traineeship

Adviesgroep Novius

Traineeship informatie

Bedrijf: Adviesgroep Novius

Locatie: Langbroek

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Binnenkort is het zo ver, het Novius Consultancy Traineeship gaat weer van start.

Wil jij succesvol worden binnen het vakgebied Business Consultancy? Novius heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van complexe businesstransformaties en opereert aan de top van het bedrijfsleven en overheid. Mede hierdoor is Novius een van de beste leerscholen op dit vakgebied.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke vakontwikkeling. Kennisopleidingen, vaardigheidstrainingen en persoonlijke begeleiding in combinatie met opdrachtuitvoering. Leren, het geleerde toepassen, gecoacht worden en praktijkervaring opdoen.

Begin november zetten we diverse wervingskanalen in om high potentials uit de markt te selecteren voor ons Consultancy Traineeship. De twee meest veelbelovende talenten volgen bij ons een ontwikkelingstraject waarmee zij kunnen uitgroeien tot een krachtige adviseur, een Noviaan die uitdagende opdrachten uitvoert bij toonaangevende opdrachtgevers.

Klik hier voor een recent afgenomen interview met twee van onze trainees.

Enthousiast geworden over dit Consultancy Traineeship? Houd de website van Adviesgroep Novius in de gaten, binnenkort volgt meer informatie.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Adviesgroep Novius

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships