Projectmanagement Traineeship

YSE

Traineeship informatie

Bedrijf: YSE

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Ben jij een geboren projectmanager?

In het Projectmanagement Traineeship powered by YSE stap jij in de rol van projectmanager en vanaf het begin krijg je veel verantwoordelijkheden en mag je de touwtjes in handen nemen. In dit tweejarig traineeship breid jij jouw leidinggevende en projectmanagement kwaliteiten verder uit en zal je je ontwikkelen tot bijvoorbeeld projectleider, organisatieadviseur of transitiemanager. Je zal in die twee jaar tijd werken aan meerdere projecten bij verschillende opdrachtgevers en binnen diverse disciplines. Dit biedt een uitgelezen kans om een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarin je de kans krijgt jezelf optimaal te ontwikkelen op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak? Word jij blij van het opstarten, in goede banen leiden en afronden van een project? Kan jij mensen enthousiasmeren en meenemen in jouw plannen? Solliciteer dan nu!

Wat bieden wij?

  • Dynamiek en afwisseling in werk en organisatie. Door de verscheidenheid aan opdrachten die je zal krijgen, opereer je continu in een andere omgeving. Dit biedt jou de kans om jezelf beter te leren kennen en om erachter te komen waar jouw hart écht sneller van gaat kloppen. In dit traineeship zal je projecten vervullen binnen verschillende vakgebieden; van HR tot inkoop en van IT tot finance. Je zal de fijne kneepjes van het projectmanagementvak leren en je verdiepen in verschillende projectmanagementmethodes zoals Scrum en Prince2. Je zal werkzaam zijn binnen een professionele omgeving waar het wordt gewaardeerd dat je eigen initiatief neemt en net dat stapje extra zet. Als young professional beschik je over een dosis energie die je gebruikt om, met jouw visie en kijk op dingen, het verschil te maken.
  • Traning en coaching. Je besteedt 10% van je tijd aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen, coaching/intervisie met andere YSE Young Professionals en persoonlijke begeleiding van je peoplemanager.

Jouw profiel?

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding en relevante nevenactiviteiten ontplooid;
  • Ervaring met projectmanagement is een vereiste;
  • Je bent maximaal 3 jaar geleden afgestudeerd;
  • Je beschikt over een helikopterview zodat je de gehele situatie overziet, zowel de details als de grote lijnen;
  • Je haalt je energie uit werken in een team en bent dan ook een echte teamspeler met een proactieve instelling;
  • Je hebt een positieve instelling en bent communicatief sterk. Je creëert verbinding met de mensen met wie je werkt;
  • Je grijpt de kansen om jezelf maximaal te ontwikkelen.
  • Je kunt je vinden in ons motto: ‘Beter glansrijk onderuit, dan niet geprobeerd!

Opdrachten en TALENT area
Voor de verschillende opdrachtgevers zal je projecten opstarten, uitwerken en implementeren. Je weet de koe bij de horens te vatten door goed het begin, midden en het einde van een project in kaart te brengen.

Naast je opdracht maak je onderdeel uit van het Talent Area Projectmanagement. Samen met alle Projectmanagement YSE-ers en YSE management zet je dit traineeship op de kaart bij studenten en organisaties. Rollen die je hierin kan vervullen variëren van het organiseren van klantevents en het geven van gastcolleges tot het voeren van netwerkgesprekken. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat het een succesvol traineeship is.

Sollicitatieprocedure
Upload jouw CV en motivatiebrief t.a.v. Ebba Roessingh zo snel mogelijk via de knop "Solliciteer" op de vacature overzichtspagina. Na inzending wordt er binnen twee weken contact met je opgenomen en krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als dit gesprek positief verloopt, volgt een tweede gesprek met een manager van YSE. Hierna zal je een capaciteitentest maken, als het tweede gesprek goed is verlopen. Als laatste ronde van de procedure organiseren we een selectiedag, die plaatsvindt op de eerste woensdag van de even maanden. Reageer snel, want dan kan je zo spoedig mogelijk starten. Je kan het gehele jaar instromen in het programma.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: YSE

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships