Circular & Value Chain Management Traineeship

YSE

Traineeship informatie

Bedrijf: YSE

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Ben jij de COO van de toekomst?

Wil jij deel uitmaken van de supply chain van niet één, maar van meerdere organisaties door bijvoorbeeld de kosten en kwaliteit van goederen, processen en diensten te optimaliseren? Ben jij een enthousiaste Young Professional die de inkoopprocessen van organisaties op een duurzame en circulaire wijze innoveert?

Wil je jezelf ontwikkelen tot de COO van de toekomst die over afdelingsgrenzen heen kijkt, (circulaire) processen tastbaar maakt en optimaliseert? Wij zoeken Young Professionals die verantwoordelijkheid nemen en het vertrouwen hebben dat ze in twee jaar kunnen uitgroeien tot de leider van de toekomst binnen de supply chain van verschillende organisaties. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan nu voor ons intercompany Supply Chain Management Traineeship!

Wat bieden wij?

 • Dynamiek en afwisseling in werk en organisatie. Als YSE-er voer je in twee jaar tijd verschillende projecten uit binnen de supply chain van diverse organisaties met de focus op de inkoop- en verkoopafdeling en het beheersen en optimaliseren van processen. Zo doe je veel kennis en ervaring op in verschillende branches en krijg je een totaal beeld waar organisaties hun waarde van goederen uithalen. Deze interactie versterkt onder andere de aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt. De opdrachten lopen op in verantwoordelijkheid. Voorbeelden van opdrachten zijn het beschrijven en optimaliseren van processen, het ondersteunen van aanbestedings- en verkoopprocessen, het professionaliseren van (complexe) samenwerkingen en het formuleren van leveranciers strategieën.
 • Training en coaching. Je besteedt 10% van je tijd aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen. Wij bieden je de inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen, zoals Lean Six Sigma Green belt, PRINCE2, SCRUMen Praat eens met Lef, die van jou een goede Supply Chain manager maken. Verder besteedt je jouw ontwikkelingstijd aan intervisie met andere Young Professionals van YSE en persoonlijke begeleiding van je peoplemanager.

Jouw profiel?

 • Je creëert verbinding zowel binnen als buiten je organisatiegrenzen;
 • Je hebt een natuurlijk overwicht om met partijen als leveranciers te onderhandelen;
 • Je hebt het inzicht om de inkoopprocessen in lijn te zetten met de bedrijfsdoelstellingen;
 • Je weet wat klanten en leveranciers echt beweegt en bent met hen in contact;
 • Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden, bent authentiek en een teamspeler;
 • Je bent sociaal, ondernemend en neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid;
 • Je hebt een overtuigende positieve uitstraling, een ‘just do it’ mentaliteit en een groot inlevingsvermogen;
 • Je onderscheidt jezelf door een hoge mate van pro-activiteit, zelfstandigheid en lef;
 • Je grijpt kansen om jezelf maximaal te ontwikkelen en kan je vinden in ons motto: ‘Beter glansrijk onderuit, dan niet geprobeerd!’;
 • Je hebt affiniteit met of ervaring binnen de inkoop, supply chain management of sales;
 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding; bij voorkeur in de Inkoop, Sales, Supply Chain
  Management, Logistiek of (Technische) Bedrijfskunde;
 • Je hebt relevante nevenactiviteiten ontplooid en staat aan het begin van jouw carrière (maximaal drie jaar werkervaring).

Deelnemende organisaties

Dit traineeship geeft jou de uitgelezen kans om ervaring op te doen binnen de verschillende supply chains van enkele toporganisaties en meer specifiek om je kennis en ervaring op het gebied van inkoopprocessen te vergroten. Zo maak je kennis met diverse branches, zowel profit als non-profit.

Naast je opdracht maak je onderdeel uit van het Talent Area Supply Chain Management. Samen met alle Supply Chain Management YSE-ers en YSE management zet je dit traineeship op de kaart bij studenten en organisaties. Rollen die je hierin kan vervullen variëren van het organiseren van klantevents, geven van gastcolleges tot het voeren van netwerkgesprekken. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat het een succesvol traineeship is.

Sollicitatieprocedure

Upload jouw CV en motivatiebrief t.a.v. Ebba Roessingh zo snel mogelijk via de knop "Solliciteer" op de vacature overzichtspagina. Na inzending wordt er binnen een week contact met je opgenomen en krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als dit gesprek positief verloopt, volgt een tweede gesprek met een manager van YSE. Hierna zal je een capaciteitentest maken, als het tweede gesprek goed is verlopen. Als laatste ronde van de procedure organiseren we een selectiedag, deze vindt plaats op de eerste dinsdag van de even maanden. Reageer snel, want dan kan je zo spoedig mogelijk starten. Je kan het gehele jaar instromen in het programma.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: YSE

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships