Stagiair Marketing, Communicatie en PR

Berenschot

Stage informatie

Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: In overleg

Deze stage is niet meer vacant

De afdeling Informatie & Communicatie van Berenschot zoekt enthousiaste HBO-studenten die op zoek zijn naar een veelzijdige meeloopstage en/of afstudeerstage op het gebied van marketing, communicatie en pr.

De afdeling Communicatie & Informatie
De afdeling Informatie & Communicatie is verantwoordelijk voor het corporate communicatiebeleid van Berenschot. Daarnaast vervult de afdeling een belangrijke rol in het adviseren en faciliteren van de adviseurs over marketing- en communicatievraagstukken.

De werkzaamheden van de afdeling Informatie & Communicatie zijn heel uiteenlopend. Een greep uit de activiteiten van de afdeling: Merkenbeleid, internal branding, de website/intranet, PR, Interne communicatie, huisstijlbewaking en -ontwikkeling, arbeidsmarktcommunicatie. Een paar ‘highlights' die voor het komend jaar op de agenda staan: ontwikkelen social media strategie, onderzoek naar de interne communicatie en de restyling van de website.

Wat vragen wij en wat bieden wij?
Berenschot is op zoek naar studenten die graag in de volle breedte ervaring willen opdoen in het communicatievak. Afhankelijk van jouw leervraag als student en de projecten die er lopen, kunnen we samen kijken naar een goede invulling van de stageperiode. We bieden een boeiende leerplek met leuke collega's, een passende stagevergoeding en veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast loop je stage bij een inspirerend en toonaangevend bedrijf.

Iets voor jou?
Herken je je in de volgende eigenschappen: teamspeler, flexibel, creatief en proactief? Ben je ondernemend en klantgericht? Mail dan je brief met motivatie en cv via de website naar Colinda van de Bilt (P&O), o.v.v. vacaturecode 'II&C'.

Solliciteer nu online!

(Er is weer plek voor een stagiair marketing, communicatie en PR op 1 febr. 2012)

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: In overleg

Meer stages

Stages