Werkstudent Privacy Services

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Jouw Functie als werkstudent binnen Deloitte Privacy Services

Deel jij onze passie voor Privacy en wil je hier graag ervaring in opdoen? Dan is een functie als werkstudent bij Deloitte Privacy Services ideaal voor jou! Als volwaardig onderdeel van het team draai je mee en leer je elke dag nieuwe dingen op het gebied van privacy en data protectie. Wij adviseren onze klanten ten aanzien van juridische, technische en organisatorische uitdagingen en we zijn op zoek naar een enthousiaste student die ons daarbij kan assisteren. Door mee te werken aan opdrachten leer je hoe privacy in de praktijk wordt gebracht bij omvangrijke organisaties. Daarnaast leer je de cultuur en de mensen kennen bij Deloitte Risk Advisory door interne opdrachten te doen.

Als werkstudent werk je actief mee met een jong en groeiend team en ben je in staat praktische oplossingen te verzinnen voor gecompliceerde uitdagingen. Dit doen we door verschillende soorten kennis en expertise te combineren en op die manier maatschappelijk relevante vraagstukken op te lossen. Denk hierbij aan onderwerpen als pseudonimisering, internationale datadoorgifte en ethische privacy kwesties. We zoeken iemand die hier met een commerciële blik mee aan de slag gaat en goed in teamverband kan werken.

Jouw Profiel als werkstudent

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, dan maken wij graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je zit in je laatste jaar van een relevante Masteropleiding;
  • Je hebt aantoonbare interesse in Privacy en IT en bent commercieel vaardig;
  • Je bent goed in Nederlands en Engels (zowel schrijven als spreken;
  • Eigenschappen als actief, zelfstandig, kritisch en resultaatgerichtheid zijn je op het lijf geschreven. Je kunt projecten onder tijdsdruk afronden en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Je bent voor een periode van  6 - 12 maanden voor tenminste 3 dagen per week beschikbaar.

Je werkveld binnen Risk Advisory

Binnen Risk Advisory zijn ongeveer 600 professionals met uiteenlopende achtergronden actief. We onderscheiden hierin 4 competenties; Reputation, Control, Cyber Risk en Technology Enabled Solutions. Binnen deze 4 competenties werken o.a. Data Analisten, IT Risk consultants, Risk Consultants, Forensic Consultants, Compliance Consultants en Cyber Risk en Privacy specialisten. Ieder is gespecialiseerd in zijn/ haar eigen vakgebied en hierdoor kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig samengesteld op basis van de verschillende competenties. Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk ondersteund vanuit het nieuwe kantoor ‘The Edge’ in Amsterdam.

Het internationale team van Deloitte Privacy Services bestaat uit 17 medewerkers die zich elke dag bezig houden met Privacy.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Liselotte Mulder op telefoonnummer +31882883616.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages