Scriptant Health IT Advisory

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Solliciteren

De functie

In de afgelopen jaren is de IT-agenda steeds omvangrijker en complexer geworden. Dat geldt niet alleen voor het bedrijfsleven, maar bijvoorbeeld ook voor de gezondheidszorg. Met name in die laatste sector is de druk enorm om de al maar stijgende complexiteit en kosten tot een maatschappelijk aanvaardbaar niveau terug te brengen. Ziekenhuizen nemen dan ook steeds meer het initiatief, al dat niet geholpen door start-ups of door gevestigde IT-adviseurs, tot het ontwikkelen van nieuwe technologieën die hen weer wendbaar maken.

KPMG IT Advisory (ITA) helpt haar cliënten om het beste uit de beschikbare IT-technologieën te halen. ITA laat IT-investeringen renderen, past de nieuwste technologieën toe en tackelt veiligheidsrisico’s. Dit is slechts een beperkte greep uit de uiteenlopende uitdagingen waar ITA dagelijks aan werkt. KPMG ITA is onderdeel van de wereldwijde KPMG Advisory praktijk en kent een dynamische, veelzijdige werkomgeving met een open cultuur en uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Met ruim 300 professionals in Nederland, worden klanten op strategisch en tactisch niveau ondersteund en geadviseerd over alles wat met ICT te maken heeft.
 
Binnen KPMG ITA bestaat een marktgroep die zich specifiek richt op IT-vraagstukken van zorgaanbieders. In samenwerking met meerdere technologie partners, willen wij een doorbraak maken met de toepassing van Natural Language Processing en Machine Learning in de gezondheidszorg. Dit biedt meerdere onderwerpen voor een scriptie, zoals wat zijn mogelijke toepassingen, wat biedt de toekomst aan software, hoe komt een goede ontologie tot stand. Uiteraard zijn eigen ideeën over een onderwerp ook van harte welkom.

Wil jij je scriptie schrijven bij de Marktgroep Gezondheidszorg van KPMG ITA gevestigd in zowel Amstelveen als Zwolle? Ben jij een enthousiaste scriptant die onderzoek wil doen naar actuele IT-vraagstukken en overweeg je ook een adviesfunctie op dit gebied? Dan maken wij graag kennis met jou!

Het profiel

Je zit in de scriptiefase van je studie in de richting (business) information management,(technische) informatica, (technische) bedrijfskunde, wiskunde of een andere technische studie. Je bent een absolute teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken. Daarnaast beschik je over een analytisch vermogen en ondernemersmentaliteit en ben je assertief, flexibel en initiatiefrijk. Tot slot staat kwalitatief goed werk bij jou hoog in het vaandel.

Ons aanbod

KPMG ITA is gestart met een aantal innovatieve IT-projecten waarmee zij, in samenwerking met diverse andere technologie partners, een doorbraak wil maken met de toepassing van Natural Language Processing en Machine Learning in de gezondheidszorg. Aan de hand van deze projecten en met een gedreven team van mensen willen we onze solide positie verder verstevigen.

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages

Stages