Stagaire HR

Kirkman Company

Stage informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Ben jij die talentvolle HR masterstudent die gaat afstuderen en zich vast wil bijten in verschillende HR-thema's?

Wie we zoeken …
Met ingang van september 2016 zijn we op zoek naar een Masterstudent van een HR gerelateerde studie voor een werkstage van minimaal 3 dagen per week gedurende ca. 6 maanden bij de HR & Change practice. Behoor jij tot de top van je lichting en wil je bijdragen aan onze inhoudelijke en commerciële ontwikkeling op gebied van HR & Change? En heb je een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en creativiteit te bieden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat je gaat doen …
Binnen onze HR & Change Practice (18 collega’s) zijn we continue in ontwikkeling op inhoudelijk en commercieel vlak om onze klanten optimaal te bedienen. Samen met ervaren HR consultants draai je mee in de uitvoering en doorontwikkeling van onze HR thema’s (o.a. HR Transformatie, HR IT, HR-inrichting, Duurzame Inzetbaarheid, Culture of Purpose en Flexibel Organiseren). Je rol bestaat o.a. uit de volgende activiteiten:

  • Operationele ondersteuning practice; overleggen, kennissessies, jaarplan;
  • Ondersteuning bij marketing & PR activiteiten; artikelen, social media, events;
  • Ondersteuning bij propositieontwikkeling; presentatiemateriaal, verzamelen inspiratie, verslaglegging, inhoudelijke bijdrage.

Wat we jou bieden …
Een inspirerende en uitdagende omgeving, een gezellig club collega’s en een passende stagevergoeding. Door mee te draaien in de practice leer je on-the-job over projecten, HR-thema's en het consultancy vak.

Over Kirkman Company …
Kirkman Company zorgt voor succesvolle transformaties van organisaties op weg naar 100% relevantie voor alle stakeholders; klanten, medewerkers, partners, milieu, maatschappij en aandeelhouders. Wij zijn een team van 75 gepassioneerde professionals met een sterke eigen identiteit. Onze kernwaarden zeggen veel over hoe wij samenwerken: ondernemend, verbindend, gepassioneerd, eigen…wijs, no guts-no story en non-ego. 

Herken jij je in onze kernwaarden en heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant? Stuur dan je CV en motivatie naar Hanneke Havlík (h.havlik@kirkmancompany.com). Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kun je ook contact opnemen met Hanneke Havlík.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages

Stages