Stagiair

Andersson Elffers Felix

Stage informatie

Bedrijf: Andersson Elffers Felix

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode: 6 - 12 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

AEF is een organisatie-adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken, zoals betaalbaarheid zorg, veiligheid op straat, bezuinigingen bij de overheid, de behandeling van vreemdelingen en een beter openbaar vervoer in Nederland.

Voor de periode augustus 2016 tot en met februari 2017 zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten voor een betaalde stage bij AEF. Als stagiair draai je mee bij onze projecten, met aansluiting op je achtergronden interesses. In overleg is het mogelijk je stage met afstudeeronderzoek te combineren. Wij zoekenstudenten met minstens een bachelordiploma, goede studieresultaten en interessante extracurriculaire activiteiten. Je bent energiek en flexibel, en schrikt niet van een uitdaging.

Bij AEF werken mensen met diverse achtergronden, zoals economen, juristen, bestuurskundigen, natuurkundigen en werktuigbouwers. AEF-ers zijn betrokken bij de wereld om zich heen en hebben duidelijk plezier in hun werk.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan voor 23 Mei 2016 je cv en motivatiebrief naar werving@aef.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Imke Verburg, 030-2363030 of werving@aef.nl. Kijk ook op www.aef.nl voor meer informatie over ons.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Andersson Elffers Felix

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 6 - 12 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages

Stages