Werkstage Corporate Finance

Boer & Croon Corporate Finance

Stage informatie

Bedrijf: Boer & Croon Corporate Finance

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Gedurende het gehele jaar bieden wij een aantal enthousiaste en ambitieuze studenten de mogelijkheid om fulltime een werkstage te lopen. Wij zijn op zoek naar Econometrie-, Economie-, Bedrijfskunde- of exacte wetenschap studenten met een grote mate van zelfwerkzaamheid en een goede commerciële aanleg voor een periode van minimaal vier maanden (in overleg) op basis van 40 uur per week.

Functie-eisen

  • Aantoonbare interesse in Corporate Finance en specifiek M&A
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede (financieel)analytische vaardigheden
  • Gedegen basis in MS Office
  • Communicatief vaardig, pragmatisch en bovenal een teamplayer

Voorwaarden 
Als stagiair krijg je de mogelijkheid om volop mee te draaien in ons team. We proberen jou een zo breed mogelijk beeld te geven van het vak. Hiertoe zullen we je onder andere vragen bedrijven en sectoren te analyseren, waarderingen te maken en andere financiële vraagstukken op te lossen. Uiteraard word je hierbij intensief begeleid. Als stagiair krijg je bij ons een goed beeld van het vak van Corporate Finance adviseur. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om snel te groeien als volwaardig lid van het team.

Solliciteren
Je kunt direct solliciteren door je sollicitatie te sturen aan recruitment@boercrooncf.nl. Wij ontvangen graag een motivatie, een curriculum vitae en je cijferlijst van de universiteit. Voor aanvullende vragen over deze vacature kun je direct contact opnemen met Marion Bood via telefoonnummer: 020 – 301 43 14.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Boer & Croon Corporate Finance

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages