Stage Digital - The Talent Factory (Research)

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Ben jij op zoek naar een stage, waarin jij een actieve rol speelt in het formuleren van een scherpe visie op de laatste digitale ontwikkelingen? Accenture biedt een fulltime stage voor minimaal 5 maanden met mogelijkheid om af te studeren, per direct op ons kantoor in Amsterdam.

Bouw mee aan het beste Digital Team van Nederland. Ontwikkel met onze specialisten een visie op recente digitale ontwikkelingen zoals Service Design, Social CRM, Sharing Economy, Connected Healthcare en Digital Disruption.

De Digital Talent Factory bestaat uit 3 tot 10 top talenten met een ambitie in Digital. Ons doel is om jou een onvergetelijke en waardevolle (afstudeer)stage te bezorgen – waarin je samenwerkt met Accenture Adviseurs en met jouw mede stagiairs. De Digital Talent Factory bestaat uit 2 teams: een communicatie team dat actief meebouwt aan de digitale aanwezigheid van Accenture Digital, en een Digital Research team dat met ons werkt aan visieontwikkeling op recente trends. De beste talenten nodigen we na die stage uit om ons team permanent te komen versterken.

Je zult hierbij verantwoordelijk zijn voor:

  • Het uitvoeren van een literatuurstudie over het gekozen onderwerp;
  • Praktisch onderzoek bij onze collega’s en onze klanten;
  • Het analyseren en verwerken van de uitkomsten;
  • Het schrijven van een Point of View – en een artikel voor een aansprekend Digital Blog.

Plaats in de organisatie
Je werkt in een team, samengesteld uit stagiaires en senior consultants. Afhankelijk van het onderwerp kan je je afstudeeronderzoek uitvoeren en daarbij gebruik maken van alle kennis en expertise binnen Accenture. Je zal vallen binnen onze groep Accenture Digital.

Solliciteer online!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages