Afstudeerstage Finance

PwC

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Nader te bepalen

Deze stage is niet meer vacant

Ben je bijna klaar met je studie en wil je een onderzoek schrijven dat gerelateerd is aan de Finance strategie van bedrijven of het verbeteren van de Finance processen? Dan bieden wij jou de kans om een interessant onderwerp binnen het Finance Operations team te onderzoeken. Dit team is onderdeel van de Advisory Finance competentie groep.

PwC ondersteunt bedrijven om de financiële functie af te stemmen op hun strategie en slim en efficiënt in te richten om te kunnen voldoen aan de eisen en vragen van interne en externe stakeholders. Als stagiair binnen Finance maak je onderdeel uit van een team dat in nauwe samenwerking met de klant aan uitdagende en complexe Finance vraagstukken werkt.

Wie ben je?

Als stagiair binnen onze Finance groep wil je ervaring op doen om vervolgens je carrière een vliegende start geven. Je wilt je verder ontplooien, je opgedane kennis delen, je netwerk uitbreiden en het beste uit jezelf en je collega’s halen.

 • Je zit in de eindfase van je WO-Bachelor of Master, bij voorkeur Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde met goede studieresultaten. Als je een andere studieachtergrond hebt, maar aantoonbare affiniteit met Finance, komen we ook graag met je in contact.
 • Je bent op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht (scriptie onderzoek).
 • Je weet impact te maken, bent analytisch sterk en nieuwsgierig.
 • Je bent sociaal, ambitieus, zeer gemotiveerd om verder te leren en hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Hoe ziet je werk eruit?

Vanaf de eerste dag ben je een integraal deel van een team van professionals binnen de Finance groep van onze adviespraktijk, die in nauwe samenwerking met de klant werkt aan het verbeteren van hun Finance functie. Zo helpen wij onze klanten met het vertalen van hun strategie, naar concrete uitvoering, we ondersteunen hen met het grip krijgen op hun organisatie en het inzichtelijk maken van de prestaties door de juiste management informatie naar boven te halen.

Als afstudeerstagiair krijg je voldoende mogelijkheden om PwC te leren kennen. Je werkt bij ons op kantoor aan je onderzoek of afstudeerscriptie. Uiteraard kan je al je studieverplichtingen blijven volgen tijdens je stage. De resultaten uit het onderzoek vormen input voor de klantproposities in de dagelijkse praktijk. 

Wat bieden we je?

Als je bij PwC stage gaat lopen, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega's en een goede stagevergoeding.

 • Als stagiair binnen Finance maak je onderdeel uit van een team dat in nauwe samenwerking met de klant aan uitdagende en complexe Finance vraagstukken werkt;
 • Je wordt onderdeel van een toonaangevende internationale adviesorganisatie;
 • Je krijgt een persoonlijke stagebegeleider toegewezen (een professional uit de praktijk) die de gehele stageperiode (minimaal 4 maanden) contact met je heeft en je ondersteunt bij je ontwikkeling;
 • Je stageperiode wordt in overleg met jou bepaald;
 • Toegang tot alle informatiebronnen die PwC tot haar beschikking heeft;
 • Een laptop en een uitstekende stagevergoeding.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

De vacature stagiair Finance valt binnen het werkveld Advisory, waarin we klanten adviseren op de terreinen van fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure  en solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 16 november. Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijsten indient, ontvang je na 18 november bericht over je sollicitatie. Heb je vragen? Bel of mail me gerust.

Lynn van Dijklynn.van.dijk@nl.pwc.com
088 792 3306

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Nader te bepalen

Meer stages

Stages