Afstudeerstage

Kirkman Company

Stage informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: ja

Ben jij die talentvolle masterstudent die gaat afstuderen?

Wie we zoeken..
Wij staan altijd open voor Masterstudenten met een relevante studieachtergrond die tot de top van hun lichting behoren. Ben jij op zoek naar een afstudeerstage die past bij ons werkveld? Herken jij je in onze kernwaarden en heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant? Dan horen wij graag van jou.

Wat wij van jou verwachten..
Wij verwachten een universitair student met bovengemiddelde cijfers die affiniteit heeft met zowel het consultancy-vak als één of meer van onze Services & Expertises. Je bent ambitieus en hebt je studie gecombineerd met diverse nevenactiviteiten. Je bent toegankelijk en scherp en kunt hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden. Je hebt je ego niet nodig, want je gelooft in samenwerken. Daarnaast ben je bereid om met enige regelmaat de mouwen flink op te stropen en kun je met collega’s genieten als het resultaat er is.

Wat wij jou bieden..
De lat ligt hoog bij Kirkman Company. Bij ons combineer je een afstudeerstage met werkzaamheden voor consultants en ons dynamische advieswerk. Je wordt niet ingezet voor klanten, maar wij nemen je graag mee in ons vak en onze passie. Jij leert daar veel van en je kunt laten zien wat je in huis hebt. Wel verwachten we van je dat wat je uiteindelijk aflevert relevant en bruikbaar is voor onze dienstverlening aan klanten. Wij bieden je een serieuze stagevergoeding. We zijn daarom ook op zoek naar de absolute top.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar recruitment@kirkmancompany.com.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: ja

Meer stages

Stages