Afstudeerstage Capital Markets

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Passend

Deze stage is niet meer vacant

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland 
Organisatieonderdeel: Financial Advisory Services, Capital Markets 
Opleidingsniveau: Universitaire studie 
Functieniveau: Afstudeerstagiair 
Soort functie: Fulltime

Passie voor kapitaalmarkten, analytisch, teamplayer en sterk resultaatgedreven? Dit kan je helemaal kwijt bij Deloitte Capital Markets, een van de grootste adviseurs voor partijen die op een of andere manier actief zijn in de wereldwijde kapitaalmarkten. Als Capital Markets adviseur combineer je vakinhoudelijke kennis met een praktische toepassing. Spreken financiële instellingen je aan? We zijn kind aan huis als het gaat om risicomanagement, het efficiënt omgaan met economisch kapitaal en het bouwen van stress tests en scenario’s. Voel je als een vis in het water in een Treasury of handelsomgeving? Wij helpen partijen met het optimaliseren van de Treasury, het handelsproces en de cash flow.

Daarnaast is Deloitte frontrunner op het gebied van SEPA, de nieuwe standaard voor internationaal betalingsverkeer. Als modellen en derivaten helemaal je ding zijn, wees welkom; binnen Capital Markets waarderen we complexe derivaten en bouwen we modellen voor klanten. Heb je iets met beleggen? Neem dan met ons een kijkje in de keuken van hedge funds en fund managers; help ons met het beoordelen van beleggingsprocessen en producten en kijk of een pensioenfonds op de juiste wijze de pensioengelden belegt. Geeft energie je een kick of heb je iets met duurzaamheid, dan ben je bij ons aan het goede adres; onze energiespecialisten adviseren energiemaatschappijen en internationaal opererende bedrijven over het beheer van de commodity posities. 

Deloitte Capital Markets maakt onderdeel uit van Deloitte Financial Advisory Services (FAS). Binnen FAS werken 260 medewerkers, die zich onder andere bezighouden met kapitaalmarktvraagstukken, complexe financiële transacties, vastgoed en risicobeheersing. De werkzaamheden lopen uiteen van financieel advies bij grote bedrijfsovernames tot het realiseren van financiering voor grote nieuwbouwprojecten. Maar ook IFRS, Financial modelling, strategisch vastgoed-advies & waardebepaling van contracten en pensioenen komen aan bod.

Je functie

Als afstudeerstagiair maak je deel uit van het Capital Markets team en werk je bij ons op kantoor aan je afstuderen. Naast het werken aan je scriptie is het ook mogelijk om mee te draaien op projecten, adviezen voor te bereiden en/of analyseren van marktgegevens voor nationale en internationale klanten.

Jouw profiel

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken we graag kennis met jou!

• Een (bijna) afgeronde universitaire studie: Economie, Finance, Bedrijfskunde,
  Econometrie, Wiskunde of een bèta studie met financiële affiniteit;
• Sterke affiniteit met kapitaalmarkten;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Een gedreven en flexibele teamspeler;
• Goede communicatieve eigenschappen;
• Ambitieus, zelfstandig, doortastend en goed in het presteren onder tijdsdruk;
• Analytisch en resultaat gericht, met oog voor kwaliteit.

Download en bekijk de afstudeeropdrachten.

Je carrièrepad en arbeidsvoorwaarden 
Met kantoren in heel Nederland en ruim 5000 medewerkers is Deloitte Nederlands grootste organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Onze financieel adviseurs winnen regelmatig prestigieuze onderscheidingen. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open, informele, maar professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. Binnen Capital Markets is het je en jij ook tegen de partners. Hierdoor zijn de lijnen kort en word ook jij betrokken in de discussie. Het is een jong team waarin iedereen zijn eigen carrière maakt.

Stel veel vragen, denk mee met de business en buiten de gebruikelijke kaders, durf verantwoordelijkheid te nemen, laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent eerder regel dan uitzondering. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentie-model op maat en continue feedback. Daarnaast bieden we je arbeids-voorwaarden die passend bij de uitoefening van je stage, zoals een laptop. 

Interesse?
Meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Of mail deze stukken (motivatiebrief, CV, cijferlijst) naar Stefanie Ruys, sruys@deloitte.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Stefanie Ruys op telefoonnummer 06-12343123

De sollicitatieprocedure bestaat uit een CV screening, een assessment en twee gesprekken. Kijk voor meer informatie ook op www.werkenbijdeloitte.nl en op de Deloitte Hyve. 

It’s your future. How far will you take it?

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Passend

Meer stages

Stages