Business Analyst

Arthur D. Little

Stage informatie

Bedrijf: Arthur D. Little

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: passend

Deze stage is niet meer vacant

Arthur D. Little

Arthur D. Little is een internationaal strategisch adviesbureau actief aan de top van de markt, met een focus op technologie-intensieve industrieën zoals telecommunicatie, energie, chemie en life science. Onze adviezen richten zich altijd op lange-termijn groei van onze cliënten, gebaseerd op een gedegen begrip van de finesses van hun business en organisatie. Wij schuwen de soms taaie werkelijkheid niet! Sinds onze oprichting in 1886 zijn innovatie en ondernemerschap essentiële kenmerken van Arthur D. Little: building the future, not correcting the past. Op dit moment hebben wij wereldwijd ruim 30 kantoren die intensief samenwerken bij het adviseren van onze internationale clientèle.

Ons kantoor kenmerkt zich door de ruimte die wij mensen bieden om persoonlijke invulling te geven aan hun ambities; ondernemerschap wordt daarbij ten zeerste op prijs gesteld. Wij zijn een jong, sterk gemotiveerd en ambitieus team waarin veel aandacht wordt gegeven aan het behouden van een collegiale teamspirit.

Stages

Arthur D. Little heeft stageplekken voor studenten die in de eindfase van hun studie zijn. Stagiaires werken als Business Analysts op één of meer client cases, en werken mee aan interne projecten. Zij worden dan ook gezien als volwaardige case-team members en zullen overeenkomende verantwoordelijkheden krijgen. De leercurve en uitdagingen zijn daarmee dezelfde als die van een Business Analyst. Meer dan eens zijn stagiaires later full-time aan de slag gegaan bij Arthur D. Little.

Duur van stage: 2-4 maanden

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd om bij ons stage te lopen en denk je te passen in ons profiel dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur dan je motivatie, CV en cijferlijsten (WO + VWO) naar careers.netherlands@adlittle.com t.a.v. Bob Rog. Je aanvraag dient in het Engels te zijn. Wij zien stages als een cruciaal onderdeel van ons recruitment proces!

Wij verheugen ons je te verwelkomen als nieuwe collega!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Arthur D. Little

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: passend

Meer stages

Stages