Scriptiestage Consulting Technology

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Wil jij naar de top? Laat niemand je tegenhouden. Als afstudeerstagiair bij Deloitte Consultinghoud je je met name bezig met het schrijven van je afstudeeronderzoek of scriptieopdracht. Vanuit Deloitte krijg je intensieve ondersteuning van je stagebegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij onze klanten en krijg je de gelegenheid om meer ervaring binnen de Consulting praktijk op te doen. Afstuderen kan binnen Deloitte Consulting in onze Service Area Technology. Afstuderen is mogelijk binnen verschillende teams en is afhankelijk van jouw scriptie onderwerp. Op die manier kan je direct gebruik maken van de kennis die er op het vakgebied binnen Deloitte aanwezig is.

Jouw profiel
Word jij uitgedaagd door bovenstaande gebieden? Dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Momenteel bezig met het laatste jaar van je universitaire studie (Technische) Bedrijfskunde, Technische Bedrijfswetenschappen, (Technische) Bestuurskunde, Bestuurlijke Informatiekunde, Business & ICT, Informatica & Economie, Bedrijfswiskunde & Informatica, Informatica, (Bedrijfs)Economie of Econometrie; 
  • Je hebt een passie voor Consultancy en het snijvlak Business & IT; 
  • Je bent een echte teamplayer; 
  • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en om eventueel later aan de slag te gaan als consultant; 
  • Je barst van de ambitie om de top te bereiken! 

Je werkveld
Het team van Technology adviseert toonaangevende publieke en private cliënten op het snijvlak van business en IT. In de volle breedte van ICT advisering houden wij ons bezig met het formuleren en implementeren van complexe high level IT-strategieën, het opstellen van een business-, informatie-, maar ook standaardapplicaties zoals SAP of Oracle, technische architecturen, enterprise content management, Business Intelligence, Internettechnologie en maatwerk systeemontwikkeling. Overkoepelend doen wij programma management, enterprise portfolio management en richten wij independent en intelligent project management offices in.

Je carrièrepad en arbeidsvoorwaarden
Met kantoren in heel Nederland en ruim 5000 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services. Onze accountants zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een telefoon, een onkostenvergoeding en een premievrij pensioen. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Solliciteer hier! 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages