Rethinking the Traditional Telco

Atos Consulting

Het einde van geïntegreerde telecom in zijn traditionele vorm is in zicht. Dat voorspelt Atos Consulting in de white paper ‘Rethinking the traditional telco'.

Het geïntegreerde business model van telecom providors staat onder steeds meer druk van interne en externe veranderingen. Om in de toekomst competitief te blijven moeten telecom providors zich specialiseren in brands - het leveren van diensten - of pipes: het aanbieden van netwerk en technologie. Dit betekent het einde van geïntegreerde telecom in zijn traditionele vorm. Dat voorspelt Atos Consulting in de white paper ‘Rethinking the traditional telco'.

Het rapport is opgesteld op basis van één-op-één interviews met leden van raden van bestuur en directies van 8 grote landelijke en internationale spelers in de telecommarkt. Het adviesbureau presenteert haar bevindingen op het Mobile World Congress 2012 in Barcelona dat van 27 februari tot 1 maart op het programma staat.

Hierbij verleen ik Atos Consulting toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen betreffende de publicatie. (verplicht)
Uw gegevens worden niet aan andere partijen kenbaar gemaakt.
Meld mij aan voor de Consultancy.nl Nieuwsbrief