SENSE Recruitment

Adres- en contactgegevens van SENSE Recruitment. Neem contact op met SENSE Recruitment via telefoon of email.
SENSE Recruitment - Contact | Consultancy.nl

SENSE Recruitment | Contact

Adresgegevens:
Backershagen 99
1082 GT Amsterdam

Contactgegevens:
Telefoon: 020 220 29 00 
E-mail: info@sense-recruitment.nl

SENSE Recruitment - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van SENSE Recruitment: een overzicht van SENSE Recruitment nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
SENSE Recruitment | Consultancy.nl

SENSE Recruitment

Als nichespeler in het Consulting domein hebben wij een scherp en volledig beeld van de huidige ontwikkelingen in de markt. Het aanbod en diversiteit in bedrijven, zowel grote consultancy firma’s als mediumsized nichespelers en interne projectorganisaties bij multinationals.

Wij zijn gespecialiseerd in functies op het gebied van Business Process Management, Operational Excellence, Changemanagement, Lean, Six Sigma, Big Data en posities op het snijvlak van Business en IT.

Tijd voor een volgende stap in je loopbaan?

Bij SENSE bespreken we graag met jou de mogelijkheden en bieden wij je kansen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Ambieer je een functie als Consultant of is jouw volgende stap juist in een Lijnpositie of als interne Projectmanager bij een corporate? Wij komen graag met je in contact! Wij streven naar een match waarin we op zowel ervarings- en vakinhoudelijke skills als je persoonlijke competenties perfecte aansluiting vinden.

Neem contact op via 020 220 29 00 of stuur een email naar info@sense-recruitment.nl.

SENSE Recruitment diensten voor werkgevers

Wij zijn uw strategische partner in het aantrekken van topkandidaten in de arbeidsmarkt. Onze search agents hebben een ieder zelf carrière gemaakt in consulting posities en spreken dus uit inhoudelijke ervaring!

Wij kennen de trends en kansen in de markt; waar u nu zelf staat als werkgever, hoe u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten als het om topkandidaten gaat, waar wij ze moeten zoeken en wat voor hen nodig is om de volgende stap in hun carrière te gaan zetten.

De diensten van SENSE zijn ontstaan vanuit één doel, onze opdrachtgevers op de best mogelijke manier te ontzien in de search en recruitment naar toptalenten.
- Search en voorselectie
- Headhunting
- Online campagne
- Recruitment Process Outsourcing
- Advies en optimalisatie van uw W&S strategie

Bedrijfsinformatie van SENSE Recruitment: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van SENSE Recruitment.
SENSE Recruitment - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

SENSE Recruitment | Bedrijfsinformatie

SENSE Recruitment Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Een overzicht van de social media accounts van SENSE Recruitment op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
SENSE Recruitment - Social Media | Consultancy.nl

SENSE Recruitment | Social Media

SENSE Recruitment Nederland

Werken bij SENSE Recruitment: Kom meer te weten over een carrière bij SENSE Recruitment en ontdek hoe het is om voor SENSE Recruitment te werken.
SENSE Recruitment - Werken bij | Consultancy.nl

SENSE Recruitment | Werken bij

SENSE Recruitment - Werken bij | Consultancy.nl