Adres- en contactgegevens van Fairlane. Neem contact op met Fairlane via telefoon of email.
Fairlane - Contact | Consultancy.nl

Fairlane | Contact

Adresgegevens:
Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam

Contactgegevens:
Telefoon: +31(0)20 5200 888
Email: connect@fairlane.nl

Fairlane - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Fairlane: een overzicht van Fairlane nieuws, interviews, werken bij, contactgegevens en overige informatie op Consultancy.nl.
Fairlane | Consultancy.nl

Fairlane

Fairlane - headhunters for consulting positions

Focus kenmerkt de beste headhunter. Daar geloven we heilig in. Fairlane is daarom al 15 jaar 100% toegewijd aan het bemiddelen van mensen met een consultancyprofiel.

We ontdekken ambities. Herkennen en creëren kansen die gisteren niet bestonden. Want gebaande paden kun je zelf ook wel vinden. We werken voor tientallen adviesbureaus en (middel-) grote bedrijven. En faciliteren transfers van partners en teams, maar ook (senior) managers en consultants.

Dagelijks bouwen we zorgvuldig verder aan unieke en persoonlijke relaties. Zo vormen we het beste consulting netwerk van Nederland.

15 jaar ervaring
Fairlane is al 15 jaar actief in de bemiddeling van consultants:
~ 1.000 succesvolle consulting-related bemiddelingen
> 700 succesvol afgesloten zoekopdrachten
> 180 organisaties waar mensen via Fairlane zijn gaan werken
~ 50% van bemiddelingen op eigen initiatief en vanuit ambities kandidaat
~ 98% van kandidaten werkt na twee jaar nog bij opdrachtgever

Bedrijfsinformatie van Fairlane: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Fairlane op Consultancy.nl.
Fairlane - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Fairlane | Bedrijfsinformatie

Fairlane Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
CEO / Managing Partner
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Fairlane op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Fairlane - Social Media | Consultancy.nl

Fairlane | Social Media

Fairlane Nederland

Werken bij Fairlane: Kom meer te weten over een carrière bij Fairlane en ontdek hoe het is om voor Fairlane te werken.
Fairlane - Werken bij | Consultancy.nl

Fairlane | Werken bij

Fairlane is een headhunterskantoor in Amsterdam. Marktleider in het bemiddelen van management en strategy consultants. Een bedrijf dat al jaren vooroploopt in dat segment (vraag maar na) en werkt voor de meest toonaangevende (internationale) klanten. Gesprekspartners met veel invloed in het Nederlandse bedrijfsleven. Spannende projecten op hoog niveau. Ook helpen we bedrijven als Shell, Philips, ASML, ING, ABN AMRO, Essent met het opbouwen van interne consultancyafdelingen. Zeer exclusief en een hoge mate van vertrouwen en discretie.

Het is een uitstekend moment om ons team te versterken dat al 15 jaar management consultants bemiddelt. Alle voordelen van werken voor toonaangevende (internationale) opdrachtgevers binnen de context van een klein en professioneel bureau. Niet alleen zijn we trots op wat we doen, we hebben plezier! Jouw creativiteit en energie kunnen we goed gebruiken.

We zijn continu geïnteresseerd om in contact te komen met ervaren headhunters, maar ook met jonge mensen die ons vak willen leren.

Een carrière bij Fairlane verloopt anders dan bij grote bureaus. De nadruk ligt meer op ondernemen dan leidinggeven. Vanuit Fairlane ontstaan regelmatig nieuwe bedrijven die worden opgestart door mensen die zich bewezen hebben.

Bij Fairlane werken we niet met processen, maar met guiding principles. Spelregels. Als consultant kun je echt prima zelf inschatten wat je in bepaalde situaties het beste kunt doen. Als je je maar aan die regels houdt. Die overigens bijzonder veel ruimte bieden. Veel meer dan ouderwetse procesbeschrijvingen. We vertellen je er graag over. En als jij je ook kunt vinden in deze principes ben je van harte welkom om ons team te versterken!

Fairlane - Werken bij | Consultancy.nl