Over Consultancy.nl

Consultancy.nl is hét platform voor en over de advies- en consultancybranche. De website presenteert dagelijks het laatste nieuws en trends in de branche, volgt de ontwikkelingen en publicaties van adviesbureaus over 60+ sectoren en vakgebieden en biedt een overzicht van carrièremogelijkheden voor professionals die geïnteresseerd zijn om te werken in consultancy (vacatures, traineeships en stages) of als consultant in het bedrijfsleven. Daarnaast biedt Consultancy.nl bedrijfsprofielen van adviesbureaus, toont het een overzicht van relevante evenementen binnen en buiten de branche en geeft de site uitgebreid inzicht in branche- en marktinformatie, zowel wereldwijd als voor Nederland.

Het platform trekt meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar en wordt bezocht door professionals werkzaam in het adviesvak (consultants / interne adviseurs), studenten, werkzoekenden en potentiële opdrachtgevers van bureaus. Consultancy.nl werkt samen met meer dan 100 toonaangevende adviesbureaus actief op de Nederlandse markt en een select aantal partnerbedrijven.

De nieuwsbrief van Consultancy.nl verschijnt wekelijks en bevat het belangrijkste nieuws van de afgelopen week, vacatures en evenementen. Op social media is Consultancy.nl te vinden op vier kanalen: LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+.

Research
Wekelijks verricht de research redactie van Consultancy.nl eigen onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de adviesbranche, alsmede naar actuele maatschappelijke thema’s. Het research team werkt ook samen met of in opdracht van bureaus en partnerbedrijven. Daarnaast brengt Consultancy.nl jaarlijks twee grote onderzoeksrapporten uit: de ‘Professional Services Market Study’ (een onderzoek naar de marktomvang en de belangrijkste trends in de zakelijke dienstverlening) en de ‘Consulting HR Market Report’ (een studie naar arbeidsvoorwaarden en HR ontwikkelingen binnen de branche).

UK en Duitsland
Consultancy.nl is in augustus 2009 gelanceerd en is sinds september 2015 gevestigd in het Keynes Gebouw (Hogehilweg 8), Amsterdam-Zuidoost. In september 2014 is Consultancy.uk, de Britse dochtersite van start gegaan en in 2016 volgt Consultancy.de, het consultancyplatform voor Duitsland en de overige Duitstalige markten.