Zest Utilities ontstaat na fusie tussen Entel Int. en Util-it

10 september 2007 Zest Utilities

Op maandag 10 september zijn in Zest Utilities BV alle belangen in Entel International BV en Util-it BV samengebracht. Hoewel de bedrijven al lange tijd samenwerken mag Zest Utilities mag zich nu met zo'n 85 specialisten marktleider noemen op het gebied van procesverbeteringen in de utility markt.

Consultants van Zest Utilities werken bij nagenoeg alle energiebedrijven aan het operationaliseren van wet- en regelgeving en het verbeteren van bedrijfsprocessen zoals bijvoorbeeld het factureringsproces. Vanuit vijf business units gericht op processen, applicaties, informatiebeheer, duurzame energie en slimme meters opereren ze bij energieleveranciers, netbedrijven, meetbedrijven en waterbedrijven.

Zest Utilities, onderdeel van de Zestgroup, is een sterk groeiende onderneming. Als uitbreiding op de huidige consultants en projectmanagers zoekt het bedrijf het komende jaar 30 tot 40 nieuwe medewerkers voor interessante banen. Ook verdere overnames sluit het bedrijf niet uit.

Consultancy Nieuws

 • 250 deelnemers bezoeken Lean Six Sigma Seminar

  Op 8 oktober vindt de Lean Six Sigma Seminar 2015 plaats, georganiseerd door UNC Plus Delta. Tijdens het evenement staat er een vraag centraal: ‘Hoe zorg je met Lean Six Sigma voor blijvende impact?’ »

 • First Consulting ontwikkelt KPI dashboard voor klant

  First Consulting heeft een netbeheerder geholpen bij het professionaliseren van operationeel management. Deze netbeheerder is verantwoordelijk voor zowel instandhouding als nieuwbouw van energie-infrastructuur »

Zest Group Nieuws

 • Zestgroup Masterclass Consultancy goed van start

  Begin september is de Zestgroup Masterclass Consultancy gestart. Negen jonge talenten volgen een stevig trainingsprogramma om na twee maanden alszelfstandig consultant bij Zestgroup aan de slag te gaan »

 • Zestgroup Masterclass Consultancy: nog enkele plekken

  Het aanmeldingsproces voor de Masterclass Consultancy van Zestgroup, die in september van start gaat, is in volle gang. Het adviesbureau meldt dat er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn voor (bijna) afgestudeerde talenten »