Zest Utilities ontstaat na fusie tussen Entel Int. en Util-it

10 september 2007 Zest Utilities

Op maandag 10 september zijn in Zest Utilities BV alle belangen in Entel International BV en Util-it BV samengebracht. Hoewel de bedrijven al lange tijd samenwerken mag Zest Utilities mag zich nu met zo'n 85 specialisten marktleider noemen op het gebied van procesverbeteringen in de utility markt.

Consultants van Zest Utilities werken bij nagenoeg alle energiebedrijven aan het operationaliseren van wet- en regelgeving en het verbeteren van bedrijfsprocessen zoals bijvoorbeeld het factureringsproces. Vanuit vijf business units gericht op processen, applicaties, informatiebeheer, duurzame energie en slimme meters opereren ze bij energieleveranciers, netbedrijven, meetbedrijven en waterbedrijven.

Zest Utilities, onderdeel van de Zestgroup, is een sterk groeiende onderneming. Als uitbreiding op de huidige consultants en projectmanagers zoekt het bedrijf het komende jaar 30 tot 40 nieuwe medewerkers voor interessante banen. Ook verdere overnames sluit het bedrijf niet uit.

Consultancy Nieuws

Zest Group Nieuws

  • Zestgroup zoekt talent voor Masterclass Consultancy

    Zest Group is op zoek naar trainees die willen starten in het nieuwe Masterclass Consultancy programma. In het nieuwe programma worden talenten in enkele maanden klaargestoomd tot volwaardige consultants »

  • Tips voor de implementatie van Aanbod op Maat

    Vanaf 1 juli moeten energieaanbieders de ACM-richtlijnen ‘Aanbod op Maat’ naleven. Ramon van der Wal en John Starrenburg van Zest Utilities vertellen hoe bedrijven de transitie in goede banen kunnen leiden »