Zest Utilities ontstaat na fusie tussen Entel Int. en Util-it

10 september 2007 Zest Utilities

Op maandag 10 september zijn in Zest Utilities BV alle belangen in Entel International BV en Util-it BV samengebracht. Hoewel de bedrijven al lange tijd samenwerken mag Zest Utilities mag zich nu met zo'n 85 specialisten marktleider noemen op het gebied van procesverbeteringen in de utility markt.

Consultants van Zest Utilities werken bij nagenoeg alle energiebedrijven aan het operationaliseren van wet- en regelgeving en het verbeteren van bedrijfsprocessen zoals bijvoorbeeld het factureringsproces. Vanuit vijf business units gericht op processen, applicaties, informatiebeheer, duurzame energie en slimme meters opereren ze bij energieleveranciers, netbedrijven, meetbedrijven en waterbedrijven.

Zest Utilities, onderdeel van de Zestgroup, is een sterk groeiende onderneming. Als uitbreiding op de huidige consultants en projectmanagers zoekt het bedrijf het komende jaar 30 tot 40 nieuwe medewerkers voor interessante banen. Ook verdere overnames sluit het bedrijf niet uit.

Consultancy Nieuws

 • Raamwerk uitgelicht: Value Chain Management Model

  Supply Value heeft onderzoek gedaan naar kritische succes- en faalfactoren bij het opzetten en managen van ketenoptimalisatie. Het adviesbureau presenteert hiervoor het Value Chain Management Model »

 • De 10 grootste hotels ter wereld en in Nederland

  Met meer dan 7.000 kamers mag The Venetian Las Vegas, in combinatie met The Palazzo, zich het grootste hotel ter wereld noemen. Consultancy.nl presenteert een overzicht van de grooste hotels van Nederland en wereldwijd »

Zest Group Nieuws

 • Zestgroup Masterclass Consultancy goed van start

  Begin september is de Zestgroup Masterclass Consultancy gestart. Negen jonge talenten volgen een stevig trainingsprogramma om na twee maanden alszelfstandig consultant bij Zestgroup aan de slag te gaan »

 • Zestgroup Masterclass Consultancy: nog enkele plekken

  Het aanmeldingsproces voor de Masterclass Consultancy van Zestgroup, die in september van start gaat, is in volle gang. Het adviesbureau meldt dat er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn voor (bijna) afgestudeerde talenten »