Zest Utilities ontstaat na fusie tussen Entel Int. en Util-it

10 september 2007 Zest Utilities

Op maandag 10 september zijn in Zest Utilities BV alle belangen in Entel International BV en Util-it BV samengebracht. Hoewel de bedrijven al lange tijd samenwerken mag Zest Utilities mag zich nu met zo'n 85 specialisten marktleider noemen op het gebied van procesverbeteringen in de utility markt.

Consultants van Zest Utilities werken bij nagenoeg alle energiebedrijven aan het operationaliseren van wet- en regelgeving en het verbeteren van bedrijfsprocessen zoals bijvoorbeeld het factureringsproces. Vanuit vijf business units gericht op processen, applicaties, informatiebeheer, duurzame energie en slimme meters opereren ze bij energieleveranciers, netbedrijven, meetbedrijven en waterbedrijven.

Zest Utilities, onderdeel van de Zestgroup, is een sterk groeiende onderneming. Als uitbreiding op de huidige consultants en projectmanagers zoekt het bedrijf het komende jaar 30 tot 40 nieuwe medewerkers voor interessante banen. Ook verdere overnames sluit het bedrijf niet uit.

Consultancy Nieuws

 • Mediaan opent vijfde vestiging in hartje Amsterdam

  ICT-adviesbureau Mediaan heeft haar eerste vestiging in de Randstad officieus geopend. Vanuit het nieuwe kantoor in Amsterdam zijn vijf adviseurs aan het werk in de regio Amsterdam, Den Haag en Utrecht »

 • Interview met Peter Mulder van Calibre Alignment

  Een interview met Peter Mulder, adviseur bij Amersfoorts bureau Calibre Alignment, over zijn opdrachten bij het bureau, het veranderende vak van business controlling, en zijn ambities voor de toekomst »

Zest Group Nieuws

 • Zestgroup Masterclass Consultancy: nog enkele plekken

  Het aanmeldingsproces voor de Masterclass Consultancy van Zestgroup, die in september van start gaat, is in volle gang. Het adviesbureau meldt dat er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn voor (bijna) afgestudeerde talenten »

 • Zestgroup zoekt stagebedrijven voor Masterclass traject

  Voor hun Masterclass Consultancy programma, dat aankomende september van start gaat, zoekt Zestgroup naast ambitieuze studenten ook stage bedrijven die de talenten vanaf oktober een stageplek willen bieden »