Zest Utilities ontstaat na fusie tussen Entel Int. en Util-it

10 september 2007 Zest Utilities

Op maandag 10 september zijn in Zest Utilities BV alle belangen in Entel International BV en Util-it BV samengebracht. Hoewel de bedrijven al lange tijd samenwerken mag Zest Utilities mag zich nu met zo'n 85 specialisten marktleider noemen op het gebied van procesverbeteringen in de utility markt.

Consultants van Zest Utilities werken bij nagenoeg alle energiebedrijven aan het operationaliseren van wet- en regelgeving en het verbeteren van bedrijfsprocessen zoals bijvoorbeeld het factureringsproces. Vanuit vijf business units gericht op processen, applicaties, informatiebeheer, duurzame energie en slimme meters opereren ze bij energieleveranciers, netbedrijven, meetbedrijven en waterbedrijven.

Zest Utilities, onderdeel van de Zestgroup, is een sterk groeiende onderneming. Als uitbreiding op de huidige consultants en projectmanagers zoekt het bedrijf het komende jaar 30 tot 40 nieuwe medewerkers voor interessante banen. Ook verdere overnames sluit het bedrijf niet uit.

Consultancy Nieuws

  • 20 populairste ICT werkgevers volgens IT-professionals

    Meer dan een kwart van de IT-professionals zegt het komend jaar op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. IBM, Capgemini en Atos zijn onder IT-professionals de populairste werkgevers om naar over te stappen »

  • Internet of Things omarmen levert omzetgroei op

    Acht op de tien bedrijven die in Internet of Things investeren hebben over 2014 een omzetgroei gerapporteerd. Gemiddeld groeide de omzet van deze bedrijven met 16% als gevolg van hun IoT-investeringen »

Zest Group Nieuws