UniPartners werft student adviseurs via promoties

17 juni 2011 UniPartners

UniPartners Nederland heeft in de afgelopen weken verschillende landelijke promotieacties gehouden met het doel om nieuwe studenten enthousiast te maken voor de adviesbranche en voor een functie als consultant bij het studenten adviesbureau. Zo werden er in elke grote studentenstad raketjes uitgedeeld met de slogan ‘UniPartners, lanceer je carrière!’ Mede vanwege het mooie weer was de actie een groot succes onder studenten. Daarnaast heeft een groep UniPartners bestuursleden meegerend met de Batavierenrace. 

Onderzoek van UniPartners naar het belang van nevenactiviteiten
UniPartners heeft in de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar het belang van nevenactiviteiten op het CV van studenten. Op basis van een steekproef onder 75 bedrijven hebben de onderzoekers conclusies getrokken over het effect van de verschillende soorten nevenactiviteiten. De volledige onderzoeksresultaten worden op 27 juni vrijgegeven.

Consultancy Nieuws

  • Radar ontwikkelt reisgids voor sociaal ondernemen

    Radar heeft een reisgids ontwikkeld voor sociaal ondernemen. Met het boek wil het bureau bedrijven en overheden helpen om grip te krijgen op het fenomeen en sociaal ondernemerschap zelf kunnen toepassen »

  • Bedrijven onderzoeken potentieel hybride warmtepomp

    Gasunie, Berenschot, BDH en DNV GL gaan onderzoek doen naar hoeveel flexibiliteit een hybride warmtepomp kan leveren voor het elektriciteitsnet. Het consortium werd hiervoor ingeschakeld door de Topsector Energie »

UniPartners Nieuws