RSM lanceert opleiding Strategy Consultants Approach

26 oktober 2011 Consultancy.nl

De RSM Erasmus University heeft een nieuwe opleiding gelanceerd voor (toekomstige) strategy consultants. De opleiding, ‘The Strategy Consultants Approach’ zal naar verwachting 2-3x per jaar worden georganiseerd. De eerste variant van de 2-daagse opleiding wordt op 5 & 6 december gegeven.

De opleiding wordt gegeven door twee ervaren strategie consultants: James Parker (ex-McKinsey adviseur) en Marc Baaij (Associate Professor Strategic Management bij RSM en ex-BCG consultant).

Create tomorrow by solving todays problems

Tijdens de opleiding ontvangen cursisten allerlei best practices en methoden op verchillende aspecten van strategie formulering en strategie implementatie. Doelgroep van de opleiding zijn onder meer externe adviseurs, interne consultants en medewerkers strategic planning / business development.

Aanmelden en meer informatie
Zie de pagina The Strategy Consultants Approach voor meer informatie over de opleiding in december. Voor meer informatie en inschrijven, zie ook de website van RSM.

Over James Parker
James Parker is Partner bij Parma Consulting Group en heeft meer dan 20 jaar ervaring in consulting. Hij werkte in het verleden voor McKinsey & Company, was oprichter van Mitchell Madison Group en Managing Partner van Boer & Croon Corporate Strategy.

Over Marc Baaij
Marc Baaij is Associate Professor van Strategic Management bij de RSM. In het verleden was hij strategie consultant en onderzoeker bij Boston Consulting Group Nederland. Daarnaast is hij de auteur van het boek 'The Consultancy Method: From Problem to Solution’. Zie ook een interview met Marc Baaij voor meer informatie over het boek.

James Parker - Marc Baaij

Nieuws

Meer nieuws over